TAAAK Z DUVODU ZAJISTENI AREALU PRO NAS SRAZ JSEM SLOZIL ZALOHU ,TAK KDO POJEDE TAK UZ ZADNOU ZALOHU NEPOSILEJTE A ZAPLATITE NA MISTE TESIM SE NA HOJNOU UCAST-nezapomente napsat zda od patku nebo od soboty pro pripad potreby muj tel-725 723 352.
Hade hade, esi vzpomínáš na Pálavu , tak jsem jako jediný vydržel v neděli do 15:00 hod na hotelu u bazénu. Vy ostatní střelci jste jeli už před desátou.
Alfa Romeo GT - 1,9 JTDm - Black Line - 110 kW - r.v. 2007
J.Jka: vydíš já si řikal, že tam někdo zůstal, ale když oni všichni jely do tý sousední dědiny pro víno tak sem se nechal strhnout davem
Ford Sierra 3.7i CLX 4x4 1992, Ford Sierra 2.0i GL 1987, Ford Scorpio 2.9i Ghia1991, Audi 80 B4 1.9 TDi 1992, Honda CB 500 1998.
EX: Alfa Romeo 155 2.5 V6 1996, Alfa Romeo 145 2.0 QV 1996, a další.
tak tady je adresa do nav. PENZION ,RESTAURACE -ORLICEK. NEKOR-280 PSC 561 63,je to u hraze pastvinske prehrady pro ti co prijedou v patek prijezd od 16hod tam vas ubytuju posezeni v restauraci a volna zabava -sobota sraz pred zamkem v zamberku odjezd na pastviny v 11,30hod kde probehne spolecny obed ,ubytovani ostatnich ucastniku srazu-CO VAS CEKA, ve 13,30 hod odjezd do vojen. muzea lipka u kralik kde je moznost vyfotit auta pred vojen. technikou kdo bude mit zajem po prohlidce odjezd na klaster hora matky bozi,kde jsou pristupny hrobky dale spanila jizda okolo pastvinske prehrady a prijezd k penzionu ten kdo v loni nebyl nebo kdo bude chtit tak je domluvena prohlidka elektrarny stoly ve hrazi a samotna turbina NEKDO BY REKL ZAS TY SCHODY na vecir posezeni v restauraci volna zabava naka ta soutez .
taaaak jeste pro ty kdo prijedev sobotu rano -sraz v zamberku pred zamkem na nadvori od 10,00hod odjezd 11,30hod -ADRESA PRO NAVIGACI ZAMECKA-1 ZAMBERK 564 01. PRO PRIPAD POTREBY MUJ TEL. 725 723 352.
Alfa mirek : Dekuju,ja byl pred 2ma lety na Kameni,ale pak Alficka odesla ...Ted si budu kupovat dalsi a jak uz sem psal pritelkyni sem naverboval do Julinky ,tak si ji deme vyzvednout tak snad si ji bude libit
Ahoj. Vloudila se chybička do seznamu účastníku..
Vyskytl jsem se ve dvou podobách a to Georgio=Jiří Tomíček
Moje účast nadále platí od soboty jako Georgio+1 (pod tímto nickem byla záloha zaplacena)
Táááák dneska se bude cejtit alfička jako v lázních a samozřejmě v sobotu to rozjedéééém.. doufám že se na to nevykašlete,bude to určitě supéééér.. Pro Alfa Mirek:Jsem zvědav na vaší menstruaci když nám tentokrát zakázaly RUM!