mal som fiat ucu, ine nemam a hlasi zeraviace, co ked resetnem, tak nie hned, ale po dakom druhom tretom nastartovani znova nabehne ... skusal som sviecky len cez kabel od rele a na baterku, ci hodia iskru (tahat von si ich netrufam, kedze ich mam na 8v za motorom pri prepazke), potom menil rele, ostatne ani nemam ako a premeriavat kable si netrufam, bo sa v tom nevyznam ... v jednom servise menili 2 sviecky, resetli chybu (takze ked som z tadial isiel, este nehlasilo, ked zacalo, tak chceli dalsie menit, diletanti) v druhom zase chybny kabel opravovali a resetli (proces ten isty), do tohto servisu mam prist v utorok znova, ale uz som nasraty a trocha aj zufaly, ze takato no povedzme pre normalny servis bezna vec a tu to nevedia nikde opravit ... diletant opravar jedne ako druhy, ale zaplatit si nechaju, opravy vymazanim chyby si takto mozem dat platit aj ja ... no co si mi napisal, tak pekne poviem v servise, dikŽížal píše:vlastne píše:............
tak roztec je urcite 5x110, a stredova diera by mala byt 65,1.MKKevinem píše:Zarec Alfisti
Potřebuji radu. Mám doma zimní pneu goodyear 205/55 R16 a Nejspíš bych potřeboval alu disky, nebo plecháče s rozměrem 7Jx16 5x110 ET34 se středovou dírou 65mm. Chci se Vás zeptat, jestli je ta středová díra 65mm, nebo 65,1? Všude se dočítám něco jiného. Dále si nejsem jistý tou roztečí šroubů. Je to opravdu 110 ? Nebo 112 mm ?. Změřil bych si to sám, ale na těch mých originálních alu mi v tom překáží znak AR. Proto se chci zeptat Vás. Předem díky za odpovědi. Marek
Funguje to bez problémů, jen je třeba si pořádně přečíst návod.1kovi píše:chcel by som sa vas spytat ako vam funguje ciklovac na stierace...
ja ked prepnem stierace sa pohnu ale daku extra zmenu neregistrujem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti