Cca před týdnem jsem si zakoupil Alfu 147 v jednom bazaru u Brna - Troubsko. Vše se zdálo být OK.
Ale po dvou dnech se začali projevovat závady.
Teče mi olej z motoru okolo simeringu, variator začal znít jak TDI, ovladaní na volantu nefunguje (nezkoušel jsem ho v bazaru - nejspíše měněný volant), zjistil jsem to, az po cestě) Nejde stahovat okénko u spolujezdce.. Nejspíše špatný termostat (i když co se tady na foru píše se chová skoro všem stejně) udavaných 97 000 km mi teď člověk co dělá 25 let alfy okamžitě vyvrátil... Některé věci jsou jen drobnosti, ale myslím, že ten olej byla zamlčená skrytá závada. To že jsem nezkusil multifunknčí volant a stahnutí okenka od spolujezdce...
+ v inuerátu byla uvedená serviska, ale nějak mi ji zapoměli přibalit - v tom spěchu a unavě jsem to prostě neskontroloval.
Každopádně jsem se nechal podvést jak okurka

Jaké jsou moje práva ? Chci to zkusit nejdříve podobrém pokud možno. nejspíše nějaká sleva. Auto vracet asi nemá smysl.
Pokud to nepůjde jsem ochotnej vážit skoro 600 km cestu a osobně se tam zastavit a zvolit lehčí formu nátlaku.
Jakej je Váš názor na věc ? Kromě toho, že jsem idiot co koupil auto s uvedenýma vadama, ale přesto vyapadá jak nový

Ten olej proste netekl, ležel jsem pod tím, nikde nic oblitého...