Mě řemen píská, tak to koukejte vyřešit

jediny co mi tam opravdu cas od casu schazi je aspon nejaky nouzovy drzatko napoju(nepotrebuju drzak na 5 KS 2L lahvi ci salku,ale aspon neco by tam mohlo byt...a neni),ale uz sem si od 156 zvykl a kuli drzacku bych znacku vozu nemenilriprex píše:A právě proto nechápu, jak někdo může napsat, že ten interiér je hroznej (část recenzí na 159ku). Já osobně jsem z interiéru nadšenej, protože je to jedno z mála moderních aut, kde je udělanej pořádně, tak jak má bejt. Žádný levný plasty a vypadá opravdu dobře a hlavně v něm (aspoň teda mě) nic nevrže, všechno drží jak má, zkrátka zpracování za jedna. Dokonce i rozebíratelnost je víc než slušná, zatím kam jsem lezl, tam to šlo bezproblémů, není to jako ve Fóbii, kde člověk při sundávání půlku plastů ulomil a kde jednou sundané čalounění ze dveří už nikdy nesedělo správně. U displaye mě jeden VWčkář tvrdil, že je strašně depresivní, že ten jeho barevnej je lepší. Líp to vypadá, to je pravda, ale u 159 se mi zatím nestalo, že bych na něm něco nepřečet, narozdíl od Prassatu.
Je ale taky nutno vzít v potaz, kolik 159 stála jako nová. Pak je to srovnání se Fóbií samozřejmně nefér...
No mám to nastavený jenom na Auto...lukee píše:rodgers: můžeš být v klidu, na Full Auto je to normální.
Tak díkyssvd píše:Je to normální, tak to má bejt. I v režimu AUTO si to samo ovládá otáčky větráku aby to udrželo požadovanou teplotu. Jak do toho sáhneš tak se to samo ovládat přestane ale po dalším startu se to zase ovládá samo. Do původního stavu vše vrátíš stisknutím AUTO. Takhle to má bejt, nic za tím nehledej. Je to dobrá věc že to na tebe hned nezačne na plny otačky fučet studenej vzduch ale že si to počká až se to trochu ohřeje. A když potřebuješ okno, tak dáš ofuk okna nebo otáčky přidáš růčo... Apoň mě se často stane že jdu do auta, je kosa jak blázen ale na okna fučet nepotřebuju, tak je určitě lepší aby to nefoukalo vůbec než aby to na tebe valilo ledovej vzduch. Po chvíli to samo začne foukat teplej.
Prostě: otáčky si to ovládá samo aby to dosáhlo požadované teploty a pokud do toho nesaháš tak se po dosažení teploty otáčky vrátí většinou na dvě čárky.
diagnostika bohuzel niclukee píše:majjkl: co diagnostika? Může to být cokoliv, od EGRu až po zatuhlé lopatky turba.
na seslapnuti plynu reaguje strasne pomalu jakoby to skube vyleze to do 3000ot/min a pak chvili pohoda a pak se to opakuje auto nekouri vubecŽížal píše:Kdyz stojis, motor bezi na volnobeh, seslapnes pedal (furt bez rychlosti), jsi schopny dosahnout a udrzet jakekoli otacky? Tohle vypada na vadny potenciometr pedalu plynu. Pokud je KO tak jednotka nedostava spravne info o poloze pedalu a chova se divne. Na neutral neotestujes plny rozsah pedalu, ale jestli pises ze mas problem pri rozjezdu, tak bys mel mit problem hned na zacatku. Diagnostika ti to nezjisti, jen za jizdy sledovat % seslapnuti pedalu jestli odpovida a meni se plynule ne skokove. Dokud pedal dava jednotce hodnoty v rozsahu tak nemusi hlasit chybu. Obdobna vec by mohla byt vaha vzduchu, lambda, nebo regulace tlaku nafty, ale to by ti diagnostika asi ukazala. Jak ti auto kouri?
147tis km a EGR to nevimmcernoch píše:majjkl kolik máš najeto a kdy byl naposledy čištěn, nebo měněn EGR?
jak je to pracne???mcernoch píše:Asi bych ho vymontoval a podíval se v jakém je stavu EGR.
byl bych ti moc vdecny tady mechanici si vubec nevi rady a ja to mam jako taxika byl by jsi muj zachrancecendler píše:100% EGR, zůstal ti vyset otevřený a motor bohužel neumí jet na výfukové plyny, zítra jedu do Plzně, tak bych se ti na to mohl podívat, je to na chvilku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti