Světla rozebrat, pořádně vyčistit, případně dát nově napařit paraboly a dost udělají i nové žárvky...
Všechno je to o nastavení,já s tím nemm problém ani na technický... Ale já to nebyl,já v zimě nejezdím,bo mam auto z cukru:-).Petr147 píše:nedávno jsem potkal jednu 156 s hidama a svítilo mu to tak, ze to vůbec neoslnovalo, docela jsem se divil.... ale to je tak 1 z 10 hidaru, zbytek připomíná přistavajici ufo...
ja to mel vzdy sklopeny na 3ku a vzdy OK a rozhodne jsem i s tema sklopenyma svetlama videl nesrovnatelene lepe nez s klasikou...coyote píše:Taky je otázka, jak dobře pak viděl. Tipuju, že to měl hodně sklopený a tak moc daleko neviděl...
to já taky nepožívám dálkové, stačí mi tyhle, když to dám na 0 tak vidím skoro jako dálkové ale jinak jezdím tak na 1 a když na mě bliknou tak dám 2Richie píše:na me ve 156 taky nikdo neblikal a svitilo to moc dobre.....a to prepinani mi to taky delalo....ja jsem ale v noci moc nejezdil a tak jsem to neresil....ja jsem dalkova svetla nepouzival....jinak je zvlastni ze pokud jsem dalkova svetla pustil jen na svetelnou houkacku, tak se mi nikdy xenony nevypnuly...
whitedevil píše:já mám asi něják blbě seštelovaný světla protože mi svítí fakt mrtěkdyž dám světla na nulu tak na mě lidi blikaj... ale na technický nic neřekli tak je to asi v normě - btw jde to seřídit něják doma?
Měl jsem ho od tupriho z SK, takže cca 800,-Lukyn píše:Co té stalo čidlo?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host