můžu se někde pod to podepsat?riprex píše:Lhal bych, kdybych řekl, že jsem při nákupu Alfy nejednal taky trochu v eufórii, ale asi jsem měl holt větší štěstí. Když ten výběr nepodceníš a koupíš dobré auto, tak to bude vpohodě. Co jsi vlastně měl za závady?
swoop01: Já se zatím mezi běžnými a normálními lidmi nesetkal s tím, že by kdokoliv Alfu nějákým způsobem kritizoval, pomlouval a tak podobně. Spíš jsem z těchto kruhů slyšel obdiv vůči autu, které je pěkné, dobře se v něm jezdí a má dobrý výkon. Maximálně tak občas někdo zmíní, že by si asi Alfu nekoupil, protože se tady na to špatně shání díly a nebo, že je pro něj drahá (obojí není tak úplně pravda).
Když od někoho slyším Alfu pomlouvat je to:
a) mechanik z nějákého zapadlého servisu případně pneuservisu, kterej se zmohl akorát na to, aby si koupil a vytunil Golfa případně Passata, tiše závidí, případně je úplně blbej
b) mladej (18-25) idiot, kterej má místo mozku želé a jezdí v nějákém totálním pekáči (všechno od P106 přes Polo a Golf IV konče starým a prorezlým BMW s neonama).
c) kamarád a)
d) kamarád c)
Já se naštěstí všem těmhle lidem vyhejbám, takže v mém okolí má Alfa společenský kredit docela dobrý. Pokud člověk má kamarády z bodů a) až d), tak by si Alfu v žádném případě kupovat neměl. V opačném případě k tomu nevidím důvod
aka to bola alfa,159?riprex píše:Nedivím se, že koukáš po Alfách. Tak snad seženeš nějákou dobrou a nebudeš mít zase smůlu. Znám i člověka, který si Alfu koupil novou. Měl jí rád, ale měl s ní věčné problémy, pořád něco v záruce a pak i po ní. Nakonec se po šesti letech naštval a udělal něco, co dodnes nechápu. Dal auto do lisu a pak si koupil Alfu 166. Zvláštní to svět, co?
Máš na mysli 1,9 JTDm 8V? To je zvláštní,protože i v plno testech a od několika mechanmiků jsem právě slyšel že je to nejmíň poruchový motor ve 159-ce.Což mi potvrdili i kluci v autoscanu,že jsme si vybral do 159-ky jednoduchej motor kterej vydrží hodněriprex píše:...Jediný motor, o kterém se pro 159 vyjadřoval hodně sprostě je osmiventilová 1.9, ty prý odcházejí docela často, což mě překvapilo....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti