to vis jak ti to reknu a pak uz nebudu vypadat dulezite

to se tedy potkame ...uz se tesimJaaaaara píše:Letos si tuhle akci urcite ujit nenecham a pojedu i kdybych auto nestihl dodelat a nastrikat (zmena narazniku a snad i optiky)![]()
Moooc se tesim![]()
mmnt tohle mě zajímá ... o co jde?Kleofáš píše: ... a možná na expedici na fichtlech po Polsku
Jen taková šílenost s pár známými. Jestli z toho nesejde, tak si nakoupíme pincky a vyrazíme na týden na expedici. Já jim sice tvrdím, že na těch pinďourech za tři dny dojedeme sotva do Náchoda, zvlášť když nepojedem po hlavních silnicích, ale oni říkají, že dáme Polsko. Stejně se nám to rozsype u LipůvkyPetan píše:mmnt tohle mě zajímá ... o co jde?Kleofáš píše: ... a možná na expedici na fichtlech po Polsku
NoHarous píše:Driv nebo dyl prijde chvile kdy si reknes "ze ja vul nejel radsi na ten sraz"...
Navic sem zjistil na srazu, ze kamen je stejnej termin co jedu na svatebni cestu. Jestli to takhle pude dal, tak se uz na zadnej sraz nepodivam...coyote píše:Tak se nám to blíží....
Pojedeš příště... Mě ARC Cup kromě prvního ročníku unikl pokaždý a nějak jsem to taky zvládnulcrashta píše:Navic sem zjistil na srazu, ze kamen je stejnej termin co jedu na svatebni cestu. Jestli to takhle pude dal, tak se uz na zadnej sraz nepodivam...coyote píše:Tak se nám to blíží....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 2 hosti