Tak se tak po ránu loudám 140tkou Range Roverem v levém pruhu naší slavné D1,protože vpravo se opravdu jet nedá,když se ve zpětném zrcátku začnou rychle přibližovat světla.Tak uhnu doprava a kolem proletěl GIO se svým Mitem.Ten ale musel mít žízeň.
Tak si to hezky užijte.
Alfa Romeo GTV V6 2,5 - bože,to je kááára
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
Alfa Romeo GT 1,9 ex
Alfa Romeo 33 1,7 S 16v QV ex
Alfa Romeo Spider 2,0 TS ex ALFA + LANCIA + FIAT + FERRARI = VÍTĚZSTVÍ
Super srazík - účast báječná - sluníčko se posunovalo spolu s účastníky. Včera to bylo narychlo, ale 1000km za den - si žádal rychlejší přesun - proto tentokrán jen na pár hodin - - - jsem rád, že jsem se nakonec do Plzně zastavil - diky pořadatelům - bylo to fajn
fajne je byt Alfista T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
Moc se nám líbílo. Škoda, že jsme nemohli zůstat déle. Večer to musela být "jízda" Tak snad za rok a doufam, že bez závady. Cestou do Plzně se asi odporoučel termostat.
Honzo promiň, tvůj vůz se mi tam už nevešel, špatně jsem si stoupl.
Přílohy
Alfa Romeo 156 Ti 1.8TS
Ford Focus Kombi 1.0 EcoBoost
Opel Insignia 2.0 CDTi EX: Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm; Fiat Punto 55 S; Ford Focus 1.6 16V; Opel Tigra 1.6 16V
děkujeme za početnou účast a hlavně za bezproblémový průběh srazu. Jsme rádi spolu s Jardou, že vše dopadlo v rámci možností dobře
V průběhu týdne se pokusím vrhnout na fotky a kdo bude mít zájem je možnost předat či nahrát všechny fotky ze srazu na Pálavě.
Těšíme se na Vás příští rok aneb PILSEN POKEC TOUR 2014 bude.
Přílohy
Naposledy upravil(a) fotoJenda dne 5.5.2013, ned 19:48, celkem upraveno 1 x.
AR 156 sw, 1.9 jtd chip Suzuki Samurai 4x4 l ..hledá se AR na hraní...
2° Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
2° Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
omlouvám se za neúčast, ale bylo by nevhodné večer dorazit s tlupou lidí bez předchozí domluvy (mezi nima plno neAlfistů s jedovatým jazykem ). Zůstali jsme popíjet u mě na baráku a dráždili GTA killera.
A děkuju za návštěvu, není nad to způsobit pozdvižení v chatové oblasti
Crashta- zase tam byl Manďák ( ve čtv jsme objednaný na veterinu, je fakt nějakej divnej. PS: vztekliny se bát nemusíte, koukali jsme k Manďákovi do techničáku a vedle ztráty kulek je očkování )
Chtěl bych Vám všem poděkovat za hojnou účast na našem srazu. Vše si myslím vyšlo na jedničku. Jsem rád že jste přijeli, chovali se disciplinovaně a doufám že jste si sraz užili , stejně tak jako já. Za rok se určitě sejdeme znovu a třeba i ve větším počtu.
Tak za rok zas!
Cuore Sportivo!
Alfa Romeo GT - 1,9 JTDm - Black Line - 110 kW - r.v. 2007