tak ten motor je zrovna to poslední, co se na autech sere, ten bud jezdí nebo je mrtvejkravitzUL píše:když to nebude TS 16V

tak ten motor je zrovna to poslední, co se na autech sere, ten bud jezdí nebo je mrtvejkravitzUL píše:když to nebude TS 16V
no ale i ta častá výměna motorů už vyjde dráž, než to turbo u JTDPetr147 píše:tak ten motor je zrovna to poslední, co se na autech sere, ten bud jezdí nebo je mrtvejkravitzUL píše:když to nebude TS 16Vjediný servis měl v cca 170 a to byla preventivně ojniční ložiska za pár korun
fajn, za cenu turba mám dvě náhradní TSkravitzUL píše:no ale i ta častá výměna motorů už vyjde dráž, než to turbo u JTDPetr147 píše:tak ten motor je zrovna to poslední, co se na autech sere, ten bud jezdí nebo je mrtvejkravitzUL píše:když to nebude TS 16Vjediný servis měl v cca 170 a to byla preventivně ojniční ložiska za pár korun
Měl jsem TS a taky vim kolika lidem v okolí umřel
TS by jsme mohli pitvat tady nekonečně... je totiž už mrtvej
Ale u 147 už ty zásadní věci po kterých motor umíral, jako mazání atd..byly alfou pod koberečkem vyřešeny. Ale to určitě vše víš a tak jsi v klidu
No to máš pravdu..ono je to totiž už víc spotřební věc, než to turboPetr147 píše:fajn, za cenu turba mám dvě náhradní TSkravitzUL píše:no ale i ta častá výměna motorů už vyjde dráž, než to turbo u JTDPetr147 píše: tak ten motor je zrovna to poslední, co se na autech sere, ten bud jezdí nebo je mrtvejjediný servis měl v cca 170 a to byla preventivně ojniční ložiska za pár korun
Měl jsem TS a taky vim kolika lidem v okolí umřel
TS by jsme mohli pitvat tady nekonečně... je totiž už mrtvej
Ale u 147 už ty zásadní věci po kterých motor umíral, jako mazání atd..byly alfou pod koberečkem vyřešeny. Ale to určitě vše víš a tak jsi v klidu
Teď mám 183tis, to už bude mít asi kočičí životykravitzUL píše: No to máš pravdu..ono je to totiž už víc spotřební věc, než to turbo
no jo ale žere 12,6 L..michal96 píše: Jinak Lenny (kravitz), toho spidera ti zavidim, nema chybu
No nevím, moc rád bych viděl průměrnou spotřebu 4,9 u tak těžkýho auta, s CR motorem. To není PD, nebo komůrkáč.michal96 píše:...alfou se nejezdi, alfou se zije...
Uz dlouho tu nebyl milan+
mozna uz zase zije mareou...
Tady je prdel, super co cist!
Alfista do alfisty, bohuzel nejsem asi ten spravne zapalenej, mam spotrebu dlouhodobe 4,9l... Tak a ted me vylucte, cislo na Zdendu mam, to mi bude stacit.
Jinak Lenny (kravitz), toho spidera ti zavidim, nema chybu
kravitzUL píše:no jo mladý kluci zase závidějPetrGTV píše:Teda, nechtěl bych ted byt v kůži těžebních společnosti ........ a tajně na srazech přiznávaj, že taky skončí u 159, ale nic jsem neřekl
Víš že to myslim dobře
UPŘIMNĚ ABYCH TO ZAKONČIL..KOLIK CUORESPORTOVCŮ TU JEZDÍ BĚŽNĚ PRO ROHLÍKY SVÝMA 3.2, 3.0.. APOD A SE SPOTŘEBOU 12-15 A TAKHLE NAJEZDÍ PŘEZ 20 TIS? A V KOLIKA PROCENTECH JÍZDY TO DRTÍ V ZATÁČKÁCH A PŘI VÝJEZDECH Z NICH VYUŽÍVÁ SKVĚLÉHO GRIPU SVÉ SPORTOVNÍ ALFY?? MYSLIM ŽE VĚTŠINA KRITIKŮ,POSMĚVÁČKŮ SPOTŘEBY ANI DENNĚ V ALFÁCH NEJEZDÍ A PO VELMI ALFAGURŮ RADÁCH ZDE PO KLÁVESNICI USEDNOU DO SVÝCH FELICIÍ, OCTÁVEK, SUPERBŮ..SLUŽEBÁKŮ..A DRKOTAJ SI TO PO ČESKÉM TANKODROMU NA NÁKUPY. No a nebo tu jezdí ve sportovním cupé od mistra Bertoneho s těžkými sazemi jen tak pro parádu a jejich orchestrión
Já alfou jezdim stále..jednou za 5.1 nafty - a přiznám si to (a někdy častěj, protože mě to tu baví) a jednou za 12-15 L benzínu - užívám si to, ale nevytahuju se tu jen tím
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] a 1 host