making long story short:
Auto má CNG. Alfu kupil otec mojej priatelky ako buracku od nejakych spekulantov. Stala ho 700 eur, a kupoval ju iba kvoli CNG. Bola buchnuta na predne koleso, ale preinvestoval par Eur a alfu zpojazdnil. Lak nebol bohvieco, a interier nevidel handru ani z rychlika. No ked sme si ho s priatelkou niekedy pozicali, ten interier ma vzdy ohuroval. Ocaril ma aj napriek tomu, ze krytky reproduktorov boli olamane, hudba v aute katastrofa, sedacky osuchane a spinave, klucky odrate.... atd atd. Svokor sa s tym ani neplanoval zapodievat, pre neho to bolo len auto, akych mu popod ruky preslo uz kopec.
Po pol roku mi navrhol, ci by som Alfu od neho neodkupil. Ponukali mu zanu pekne peniaze, ale v tej dobe som sa obzeral po nejakych autach a s cenou, aku mi navrhol som ani odmietnut nemohol. Nedalo sa

. Tak som sa vo February 2013 stal majitelom Alfonza, zanedbaneho, ale s dusou a charakterom Taliana.
Teraz je to uz stvrty mesiac, co 147ma je mojim prvym autom papierovo. Za ten cas sa, k mojej spokojnosti, auto zmenilo na nepoznanie. Exterier som rucne umyval asi pol dna, ked mi to konecne pocasie dovolilo. Ukazalo sa, ze ten lak, az na par miest, je vcelku zachovaly. Cez leto sa mu dostane este starostlivosti v podobe poriadneho prelestenia karoserie. Na piatych dverach je preliacina, ktorej zmiznutie je tiez uz naplanovane. Interier, uff... Bolo lepsie nerobit prudsie pohyby, ale ak je niekto alergik, tak si predstavte tu najhorsiu nocnu moru.

Len raz som skusal buchnut po sedacke

Po technickej stranke, co sa motoru tyka, bolo vsetko OK. Podvozok - klasika, vymena ramien. Vrzganie pocut stale, no ako som sa docital od ostatnych alfistov, da sa to prehlucat radiom

. Co sa tyka radia, vymenil som reproduktory, pretoze povodne boli dotrhane. Tiahlo na zadnych dverach bolo zle, padalo mi okno a rosilo sa mi okno. Tiez vymenene. Nesvietili mi parkovacky. Tie boli chvalabohu len vypalene. To "chvalabohu" som si vsak mal odlozit naneskor, pretoze 3,50 za kus mi prevratilo oci stlpikom a zacal som rozmyslat, ci vsetky veci na alfu, ktore niesu z druhej ruky, su take drahe

Doteraz jedina porucha bola, ze mi nedobijalo baterku. Auto ma nechalo 200km od domu. [-o< Cez kable som nastartoval a modlil sa, aby ma nenechalo niekde na dialnici. Bol to regulator na alternatore. Pri zhadzovani napravnice sme si fajnovo zanadavali , filozofovali, ci mechanici v Alfa/Fiat servisoch maju nejake specialne psychotesty a po dvanastich hodinach som mohol odist spokojne domov.
K autu boli len hrdzave plechace a na nich zimne pneu. Od zaciatku som hladal co by sa nane hodilo, povodne som zamyslal tristary. No nakoniec sa mi podarilo vydrazit na ebay-i komplet kolesa 17-ky za 150 eur z Nemecka. S dopravou +40. Znie to lakavo, no vedzte, ze dva disky hadzali a dve pneumatiky boli na vymenu.
So 147 som vazne spokojny. Prednedavnom mi otec priatelky povedal, ze uz teraz mu je luto,ze mi ho predal

O to viac som na Alfu pysnejsi. Donedavna som bol este student a kym pride prva vyplata, som stale nadseny z prevadzky na CNG. Na METAN prejdem 270km na jedno tankovanie, pokial jazdim s lahkou nohou na plyne. Prejst trasu Zilina-Bratislava (200km) za 9-10 eur ma vzdy potesi. Samozrejme na aute citit, ze nema taky vykon. Pokial vsak chcem prevetrat auto a trochu si zajazdit, prepnem na benzin a uz sa krasne motor roztoci ako ma
Do buducnosti by som chcel hlavne vymenit ten skaredy tlmic vyfuku za nieco mensie, sportove, no nie urevane. Po vizualnej stranke, si to pyta este znizenie podvozku, tak snad do konca leta sa k tomu dostanem

A toť vsio