skřípot při otáčení (servo)
Re: skřípot při otáčení (servo)
Zdravim, dnes cestou z prace som si vsimol ze pro akomkolvel pootoceni volantu do prava mi tam nieco tukne...staci pohym 1 cm a nieco tam stale tak klepne...co to moze byt? ...to take jemne brnenie volantu pri otacani ani neriesim
Alfa Romeo 147 ,1,9 JTD 16v 103kW
Teď to taky řeším, mě to dělají na 90% axiální táhla..nebo by to mohly dělat čepy řízení podle mě..zkus zkontrolovat tohle..kolik má najeto přední náprava?Loui píše:Zdravim, dnes cestou z prace som si vsimol ze pro akomkolvel pootoceni volantu do prava mi tam nieco tukne...staci pohym 1 cm a nieco tam stale tak klepne...co to moze byt? ...to take jemne brnenie volantu pri otacani ani neriesim
Alfa Romeo 147, 1,9 JTDM 150k, 06´
no zamna ma najazdene nieco cez 30tis km...ci bola menena pred..to neviem...teraz je okolo 70 tis. km.....tycky riadenia mi boli menene zhruba pred rokom...skusim to teda niekomu nechat pozriet....pri tych tvojich tiahlach..tam sa meni komplet alebo len nejaka cast?...cena? dik
Alfa Romeo 147 ,1,9 JTD 16v 103kW
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
90 % všech alf má vytlučená pouzdra řízení na obou stranách, je to trochu porod, ael jde to zrepasovat a na pravé straně přetěsnit.
http://www.kurkyn.cz/index.php?gallery= ... 150589.JPG
http://www.kurkyn.cz/index.php?gallery= ... 150589.JPG
takže jak mam na prave straně olej v mažetě, tak se to dá zrepasovat, koupit nové tyčky a čepy a bude to OK? 

- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
jo, to jde všechno opravit
- AHOSO_VIDAHO
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
asi k tobě někdy zajedu na diagnostiku mych pazvuků z podvozku :-) jo a za chvili budu potrebovat zase olej pro jtd 16v 103kw :-)
AR 147 JTDm 16v 103 Kw tacho: 218tkm+
senza cuore saremmo solo macchine
ex Š 120 L, F Punto HGT, AR 145 JTD Limited 500, F Marea 1.6, G III VR6, F Coupé 2.0 16VT, F Bravo 1.6, G IV TDi, ... + něco mezi tím :-) ...
senza cuore saremmo solo macchine
ex Š 120 L, F Punto HGT, AR 145 JTD Limited 500, F Marea 1.6, G III VR6, F Coupé 2.0 16VT, F Bravo 1.6, G IV TDi, ... + něco mezi tím :-) ...
koukám na čepy řízení a co doporučujete? má Lemforder takovou kvalitu, že stojí 2x víc jak TRW?
Já mám Lemförder spodní rameno. Najeto 25 tis a zatím absolutně bez problémů. Mělo by to být to kvalitnější z druhovýroby. Než to začnou fejkovat kitajci. 

159
má cenu se koukat na něco takového? http://aukro.cz/hrebenove-servo-rizeni- ... 26116.html
někdo mi říkal, že dělat repas řízení potřebuje speciální přípravek nebo co a že to nemůže dělat jen tak někdo, proto jim moc nevěřím
někdo mi říkal, že dělat repas řízení potřebuje speciální přípravek nebo co a že to nemůže dělat jen tak někdo, proto jim moc nevěřím
.. ehm... nedávno jsem zjistila, že mám tu hadičku prasklou a ta kapalina všude teče... dá se někde sehnat, abych nemusela do servisu? ... kdosi mi říkal, že samostatně ji neseženu... .. nevím, já tomu fakt moc nerozumím, víte jak
.. kdyžtak díky za odpověď :P

A co by jsi s tim chtěla sama dělat? Každá hadice jde vyměnit... Jenom aby jsi nebyla překvapena, až ti v zatáčce vypadne posilovač
no, vyměnit to? samozřejmě ne sama
.. no já tu kapalinu pečlivě dolejvám, že jo... a je to tak milionkrát obmotaný vším možným
.. tak doufám že to vydrží, protože s tím jezdím teď jen v případě největší nutnosti..

tak on je tam docela tlak, to si můžeš omotávat jak chceš...
dej to někomu, kdo tomu rozumí... některé hadice jdou koupit na metráž a nalisovat koncovky nebo všechny jdou koupit v autorizáku

vím že je tam tlak, však si taky nefandím, že by to mělo držet, ale pro můj lepší pocit
super, takže musím počkat až mi příjde výplata a zajedu
díky za odpověď ;)