Autíčko som kúpil v decembri minulého roka z autobazára v SR. Rok výroby je 2000, motor 2,4 JTD 100 kw a má nalietané niečo málo cez 180000. Výbavu má štandartnú, žiadne príplatkové veci okrem elektrického sklápania spätných zrkadiel som nenašiel

Na aute som menil zatiaľ olej + filtre, rozvody, termostat, momentálne čakám na dodanie predného brzdového obloženia. Časom treba poriešiť nefungujúci centrál (ani d.o. ani kľúčom) a plechové chrastenie z prednej časti vozidla nakoľko to nie sú ani rozvody, ani spojka, ani alternátor a ďalšie veci ktoré mi chalaniská v servise pomohly vylúčiť.
S autíčkom som zatiaľ nadmieru spokojný, je naozaj radosť s ním jazdiť, najmä na dlhšie trasy. Medzi hlavné pozitíva by som uviedol pohodlie, motor, neokukaný atraktívny taliansky dizajn, vnútorný priestor, výbavu a pocit bezpečia v tomto malom parníčku

Negatívom je elektronika, či už nefungujúcim centrálnym zamykaním alebo viacnásobnými opravami kabeláže za ICS. Ešte by som dodal že slabo svietiace svetlomety ma pri jazde v noci tiež moc netešia.
Keď ma ešte nejaké postrehy ohľadom tohto autíčka napadnú tak ich prihodím