Díky, vše už funguje. Xenony mám, ale zatím jsem pin 12 nezkoušel. Ani tak nějak nevým jak se na ně dostat. Ve FESu je nikde nevidím..Franik píše:prostě na KKL propoj všechny piny: propojení PINů 1-3-7-9 ještě se udává pin 12 na xenony ale ty jsem nikdy nezkoušel Xenony jsem neměl takže ani tento pin jsem neměl zapojen. Prostě je prklemuj a kabel si označ na FIAT nebo to dej přes vypínače a pak při vypnutí ti půjde i na koncern zkřížených motyk.
Ahoj. mam to tento maly modry OBD Bluetooth a vubec mi to nejak nejde :/ četl jsem nekde neco o nejakych odporech ale kloudny návod nemužu najit poradíte prosím ? :/Rasputin píše:ma niekto skusenosti s touto diagnostikou? http://auto.predaj.sk/inzerat/100010614 ... ubU0rQ1jak Aj pri tomto je potrebne robit upravu kvoli tomu CANu? Lebo CAN je tam spominany ze podporuje. Aj ked vlastne neviem aky je tam rozdiel, bez CAN je len citanie a CAN vie aj robit zmeny(mazanie chyb atd..?).Chcem to na 159 a prip. 156 (maanie serv. intervalu na olej, zistit prave kilometre, pozret ake chyby ma ECU zapisane v pamati, mazanie chyb). Chcem to pouzit s FES 3.6full(crack). Zatial som robil diag iba na 156ke a sice mazal chybu baglov a to spolu s brachom astrasne davno. Nerad by som nieco domrvil, cital som tu jak niekomu sa podarilo odpasnut tempomat na 159(myslim ze sa mu zvejkol win pri manipulacii prave s diagnostikou), nerad by som aby sa stalo nieco podobne, proste len servisak zmazat, pozret chyby, kilometre, zmazat chyby.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host