Ahoj.Nějak nešlo pochopit,jak jsi to myslelkonychiwa píše:Jo ale měl sem na mysli další krok, samotné otevření/zvedání. Já to dělám za stěrač, ale nemyslím si, že to byl záměr konstruktérů...

Ahoj.Nějak nešlo pochopit,jak jsi to myslelkonychiwa píše:Jo ale měl sem na mysli další krok, samotné otevření/zvedání. Já to dělám za stěrač, ale nemyslím si, že to byl záměr konstruktérů...
jestli je ten valec k tomu tak je to z 164145-kaCerna píše:Zdravím
poprosil bych Vás o identifikaci tohoto tohoto topení, koupil jsem ho na vrakovišti do 145ky,
ale samozřejmě nepasovalo, automechanik říkal, že je to možná do 156
Díky
Protože u nás je i -20 stupňů, to bez žhaviček fakt nedášErik166 píše:Preco. Pokial mas zdravy motor tak startuje aj bez zhavenia. Moja 166ka zhavy az ked je minus. Dovtedy kontrolka zasvieti na dve sekundy a auto startuje bez problemov.
skus dobit baterku na 100%11bruno4 píše:Mne to zacalo delat az kdyz mi to jednou zdechlo na krizovatce a protoze jsem natocil hned bez cekani na zhaveni tak to zacalo blikat a od te doby to problikava. Vymnene zhavicich svicek se chci vyhnout je to drahe a pritom to muze byt tim rele ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 2 hosti