"EX POST" - ARC Ital-Auto Cup 2008 (Kámen)
Akcicka byla asi super, skoda ze jsem nebyl, ale moje 75 zatim neni ve stavu "zavodnim"... Litat tam s nakladakem Kappou by bylo o nicem a prohanet tam sedesatikonovou Ypsilonku by asi taky nemelo smysl...
Vysledky opet ukazuji, ze auto nedela motor, ale ridic... Jenom skoda, ze se najdou lidi kteri zpochybnuji vysledky jenom kvuli poctu prispevku na ruznych webech venujicim se Alfam.
Nicmene nastesti existuje soustava jednotek SI, kterou ani ti nejvetsi burani nedokazou zpochybnit...

Vysledky opet ukazuji, ze auto nedela motor, ale ridic... Jenom skoda, ze se najdou lidi kteri zpochybnuji vysledky jenom kvuli poctu prispevku na ruznych webech venujicim se Alfam.

Nicmene nastesti existuje soustava jednotek SI, kterou ani ti nejvetsi burani nedokazou zpochybnit...

Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
já si myslím, že to nespochybňuje nikdo. Dělají si
a tak to má být.
Ale rivalita je pěkná věc, tak pojďme příští rok vyhlásit squadře na Kameni Sportivo válku. Uděláme (Richie udělá
) trika a budem závodit za Alfisti (CS) klub. Nejrychlejší alfa byla letos beztak od nás. Co vy na to klucka moravský 

Ale rivalita je pěkná věc, tak pojďme příští rok vyhlásit squadře na Kameni Sportivo válku. Uděláme (Richie udělá

AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
- Slíma
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
At je to jak je to, tak jedno kolo kratsi o skoro 5sec je proste divny. Nebyt zverejneni casu nejrychlejsich kol, tak si toho ani nevsimnu.Harous píše: Vysledky opet ukazuji, ze auto nedela motor, ale ridic... Jenom skoda, ze se najdou lidi kteri zpochybnuji vysledky jenom kvuli poctu prispevku na ruznych webech venujicim se Alfam.![]()
Jen proto, ze tady si to nikdo nedovoli napsat vzhledem k tomu, ze to stejne driv nebo pozdej nekdo presune, tak sem si to dovolil poznamenat tam, kde se to uchova a je mozne na to tema v klidu diskutovat (nebyt ovsem richieho alias lubomir 155). =D>
Nikdo nikomu nebere jestli umi nebo neumi ridit. Jen jsem upozornil na urcitou skutecnost a to poskoceni o 5 mist za jedno kolo, coz nema nic spolecneho s poctem prispevku nebo o cem to blabolis. Uvedl jsem vecnou poznamku, ze je to proste divny. A je jedno, jestli se jedna o Klofase nebo Gionarda!!!!!
A k tve posledni poznamce .... sam ses.

mozek je sám o sobě hologram
hmatatelný svět je jen druhotná skutečnost a co je "tam venku" je jen změt..
Pokud vím tak jestli se tady nějaké příspěvky kdy mazaly, tak to byla buď chyba serveru (při přesouvání do komerční inzerce) nebo eliminace toho nejstupidnějšího, co jsme tady kdy měli (kdysi dávno výlevy na téma 159 a v nedávné době kauza Pompelmo).
Jestli tady někdo chce řešit pochybnosti ohledně závodů tak mu to nikdo mazat nebude
Jestli tady někdo chce řešit pochybnosti ohledně závodů tak mu to nikdo mazat nebude

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- Slíma
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
panove nevim, myslim, ze je nekde zakopanej hafan.
myslim, ze nejlip rozjety to mel jakubSW a soucasne si myslim, ze nejrychlejsi alfa na kameni byla ta jeho.
Podivejte se na vysledky. Myslim, ze to dokazuji.
O 5 sec. si myslim, ze je to proste ulet.
myslim, ze nejlip rozjety to mel jakubSW a soucasne si myslim, ze nejrychlejsi alfa na kameni byla ta jeho.
Podivejte se na vysledky. Myslim, ze to dokazuji.
O 5 sec. si myslim, ze je to proste ulet.
s tak nedotáčivým autem, jako je GTA se vzhledem k délce trati a jejímu profilu stačí méně razantně a zároveň líp trefovat do stopy a uděláš i větší rozdíl. Kleofáš není z lidí, kteří by měli potřebu na kamarádských závodech podvádět.
a silně pochybuji o tom, že kombík s třílitrem bude rychlejší než krátká a o dost lehčí 147, jejíž motor je mimojiné ideálně zajetý. vaše domněnky vám nikdo nebere, spíš se jim člověk usmívá ale fyziku hoši oklamat nemůžete...
a silně pochybuji o tom, že kombík s třílitrem bude rychlejší než krátká a o dost lehčí 147, jejíž motor je mimojiné ideálně zajetý. vaše domněnky vám nikdo nebere, spíš se jim člověk usmívá ale fyziku hoši oklamat nemůžete...
Alfetta GTV 2.0 L
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
tak hlavně nikdo z jezdců nemůže podvádět ani kdyby chtěl.... To bych musel poslat kluky co to zapisují pro pivo a čas si napsat sám... A asi ani největší paranoik si nemůže myslet, že by někdo srandamatch na Kameni bral tak vážně že by mu to stálo za to...
Spíš jde o to, jestli těch 5s je reálných nebo ne - já narovinu za sebe říkám že prostě nevím.... Asi to možné je, ikdyž je to obrovský rozdíl....
Vemte si že na prvním ročníku Stehla147 vyškolil se 147 105HP spoustu lidí s 2.5V6, protože to prostě uměl. Tam byl ten rozdíl ještě brutálnější a nikdo tehdy neřešil, že to "není možný".
Hlavně je to trapné vůči Kleofášovi, protože on si prostě odjel tři kola a pak mu řekli že vyhrál - to je celé... Bez důkazů o nějakém problému jsou všechny spekulace o ničem (asi tak jako když se o nějakém sportovci říká, že "určitě dopuje, ikdyž mu na to ještě nikdo nepřišel").

Spíš jde o to, jestli těch 5s je reálných nebo ne - já narovinu za sebe říkám že prostě nevím.... Asi to možné je, ikdyž je to obrovský rozdíl....

Hlavně je to trapné vůči Kleofášovi, protože on si prostě odjel tři kola a pak mu řekli že vyhrál - to je celé... Bez důkazů o nějakém problému jsou všechny spekulace o ničem (asi tak jako když se o nějakém sportovci říká, že "určitě dopuje, ikdyž mu na to ještě nikdo nepřišel").
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Daly se ojebat kužely,za horizontem bylo prd vidět kdo jak jede ale jen spekuluji pět vteřin ..........hmKubas píše:tak hlavně nikdo z jezdců nemůže podvádět ani kdyby chtěl.... To bych musel poslat kluky co to zapisují pro pivo a čas si napsat sám... A asi ani největší paranoik si nemůže myslet, že by někdo srandamatch na Kameni bral tak vážně že by mu to stálo za to...![]()
Spíš jde o to, jestli těch 5s je reálných nebo ne - já narovinu za sebe říkám že prostě nevím.... Asi to možné je, ikdyž je to obrovský rozdíl....![]()

Volvo S60R 2.5T AWD 255kw 500Nm +3"downpipe
Toyota celica T20 1.8i 85kw
Smart Fortwo 0.8cdi 30kw
Toyota celica T20 1.8i 85kw
Smart Fortwo 0.8cdi 30kw
- Slíma
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem si jisty, ale mam dojem, ze "sprinty" vyhral Jakubsw s kombikem, takze s akceleraci a poprenim fyzikalnich zakonu (dle nekterych usmivajicich se) problem neni. Navic tady zaznelo, ze nezalezi jen na aute, ale nejvic na ridici, tak proc by nemohl vyhrat kombik? Ze pane usmivajici se?
Ono to mavnuti praporkem pred casomirou je taky klidne mozny :-)
Je taky klidne mozny, ze Kleo nasel cestu, ktera proste byla o 5sec rychlejsi.
Navic bez rekci dotcenych je cela diskuze na prd. Taky je mozna chyba casomiry, je mozny vsechno.
Tot vse, jen jsem chtel sdelit, co mi vrta hlavou a nemyslim, ze bych byl sam.
Ono to mavnuti praporkem pred casomirou je taky klidne mozny :-)
Je taky klidne mozny, ze Kleo nasel cestu, ktera proste byla o 5sec rychlejsi.

Navic bez rekci dotcenych je cela diskuze na prd. Taky je mozna chyba casomiry, je mozny vsechno.
Tot vse, jen jsem chtel sdelit, co mi vrta hlavou a nemyslim, ze bych byl sam.
- Slíma
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Prosim te, nikdo nerika, ze to nekdo umi nebo neumi, ja celou dobu rikam, ze jedno kolo mit rychlejsi o 5 sec. nez ty ostatni dve, proste mozny neni!!!!!! ( minimalne je to hodne podivny)Kubas píše:tak hlavně nikdo z jezdců nemůže podvádět ani kdyby chtěl.... To bych musel poslat kluky co to zapisují pro pivo a čas si napsat sám... A asi ani největší paranoik si nemůže myslet, že by někdo srandamatch na Kameni bral tak vážně že by mu to stálo za to...![]()
Spíš jde o to, jestli těch 5s je reálných nebo ne - já narovinu za sebe říkám že prostě nevím.... Asi to možné je, ikdyž je to obrovský rozdíl....Vemte si že na prvním ročníku Stehla147 vyškolil se 147 105HP spoustu lidí s 2.5V6, protože to prostě uměl. Tam byl ten rozdíl ještě brutálnější a nikdo tehdy neřešil, že to "není možný".
podívej, nevím jestli si dával na základce pozor ale sprinty rozhoduje kromě poměru výkon/váha i práce se spojkou. mimojiné jsem se bavil o závodu, ne o sprintech takže nerozumím tomu proč to sem taháš.
je ovšem legrační, jak prožíváte jeden srandazávod, jak kdyby se jelo o body do mistrovství nebo o peníze. a neváháte přitom cintat tyhle nesmysly na adresu člověka, který má jen slušný auto a šikovný ruce. [-o<
je ovšem legrační, jak prožíváte jeden srandazávod, jak kdyby se jelo o body do mistrovství nebo o peníze. a neváháte přitom cintat tyhle nesmysly na adresu člověka, který má jen slušný auto a šikovný ruce. [-o<
Alfetta GTV 2.0 L
nehledě na to, že jen zvolený průjezd zatáčky, míra práce s plynem v ní atd dělá v součtu obrovské rozdíly. ale vysvětlovat to lidem, kteří umí jezdit rychle většinou jen v přímce a nemají se sportovním ježděním víc zkušeností je zhola zbytečné...
Alfetta GTV 2.0 L
Toliko vyjadreni Klea z nedele...
Kleofáš píše:V tom posledním jsem spíš neudělal žádnou chybu. V prvním jsem pohnojil start, málem jsem zabloudil a pak jsem přepálil tu první rovinku a hodně jsem musel brzdit. V druhém jsem se trochu sklouznul na vodě a u hnoje jsem vyklouzal zbytečně ven. A třetí bylo z mého pohledu v podstatě bez chyb a navíc se mi podařilo dobře srovnat ten skluz u hnoje a rychle se vrátit do stopy. A to je podle mě ono, tam když se člověk zahrabal, tak tam klidně 2 vteřiny ztratil.
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
- Slíma
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
evidentne jsi spatne zanalyzoval moje prispevky. sikovny ruce nikdo nikomu nebere. Navic 1 147gta je za kombikem, takze o fyzice to evidentne taky neni.Radim píše:podívej, nevím jestli si dával na základce pozor ale sprinty rozhoduje kromě poměru výkon/váha i práce se spojkou. mimojiné jsem se bavil o závodu, ne o sprintech takže nerozumím tomu proč to sem taháš.
ja jsem jen rekl svuj nazor, za kterym si stojim.
ze celkem o nic nejde je jasny, ale fakt me sere, ze nez aby NEKTERI uznali, ze je to divny, budou radsi napadat lidi s jinym nazorem.
a na zakladce jsem pochopitelne pozor nedaval.
usmevu zdar :-)
Vyse je uvedena citace Klea z nedele hned po srazu. Takze divny mi ty casy fakt neprijdou. Divny mi prijdou reci o podvodu od tech, kteri o tom vedi kulovy...
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Hm, opravdu dobrá debata. Přemýšleli jste někdo nad tím, jak je možné, že druhá nejrychlejší alfa byla JTD, která porazila další 2 GTA a stenou motorizaci natřela o pět vteřin na kolo? Možná Gionardi našel tu moji vítěznou zkratku už v prvním kole
Aby se toho zase nikdo nechytil - Gionardiho považuju za velmi dobrého řidiče a jsem přesvědčenej, že ten čas zajel a třetí místo (před jedním GTA?) mu naprosto přeju. Jen naznačuju, že přemýšlíte poněkud zcestně...
Harous o kus výš dával moji citaci, kde jsem to rozebíral. Opravdu jsem udělal v prvních dvou kolech dost chyb, ale to je buřt, kdo chce, ten věří, kdo ne, ten nevěří. Ke sprintům - s JakubemSW jsem jel třikrát, první jsem prohrál, druhý vyhrál, třetí finálový prohrál, ale roli v tom trochu sehrál trošku zmatenej start, nicméně fakt to tak nežeru, abych si stěžoval a chtěl to opakovat. S Jakubem jsme pak skvěle pokecali a tomu haluzoidnímu startu se zasmáli. Princip soupeření na Kameni je pro mě v tom, že si to užiju. Pro sebe, pro pocit z jízdy. Vítězství mě potěší, prohra mě ale nenaštve. Předpokládal jsem, že jako k zábavě k celému Kameni přistupují i ostatní alfisti. Vida, ono to tak není. Jestli si někdo myslí, že mám potřebu falšovat výsledky nebo si zkracovat trať (mimochodem to by mě teda fakt zajímalo kudy bych si ji měl zkrátit, aniž bych pod autem dovezl papírovou roli), abych byl nejlepší, tak to vypovídá jen o tom, jaké způsoby soutěžení jsou mu blízké...

Harous o kus výš dával moji citaci, kde jsem to rozebíral. Opravdu jsem udělal v prvních dvou kolech dost chyb, ale to je buřt, kdo chce, ten věří, kdo ne, ten nevěří. Ke sprintům - s JakubemSW jsem jel třikrát, první jsem prohrál, druhý vyhrál, třetí finálový prohrál, ale roli v tom trochu sehrál trošku zmatenej start, nicméně fakt to tak nežeru, abych si stěžoval a chtěl to opakovat. S Jakubem jsme pak skvěle pokecali a tomu haluzoidnímu startu se zasmáli. Princip soupeření na Kameni je pro mě v tom, že si to užiju. Pro sebe, pro pocit z jízdy. Vítězství mě potěší, prohra mě ale nenaštve. Předpokládal jsem, že jako k zábavě k celému Kameni přistupují i ostatní alfisti. Vida, ono to tak není. Jestli si někdo myslí, že mám potřebu falšovat výsledky nebo si zkracovat trať (mimochodem to by mě teda fakt zajímalo kudy bych si ji měl zkrátit, aniž bych pod autem dovezl papírovou roli), abych byl nejlepší, tak to vypovídá jen o tom, jaké způsoby soutěžení jsou mu blízké...
Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Já přiznávám, že jsem na tom esíčku dole před vratnou při jednom průjezdu probrzdil a a střihnul o kužel či dva dříve. Tím jsem získal asi 0,5 sekundy, čímž se hluboce omlouvám Pivrncovi, který o ty již zmíněné desetiny skončil za mnou
Kleo má podobnou kliku jako Phelps na OH, kdy dohmatem získal v pořadí 7. zlato nad Srbem Cavičem? . 5 vteřin je sice dost, ale třeba na to jakým stylem jet, přišel až v tom posledním kole. Já jsem svojema chybama určitě v každém kole ztratil vteřin více

Kleo má podobnou kliku jako Phelps na OH, kdy dohmatem získal v pořadí 7. zlato nad Srbem Cavičem? . 5 vteřin je sice dost, ale třeba na to jakým stylem jet, přišel až v tom posledním kole. Já jsem svojema chybama určitě v každém kole ztratil vteřin více
AR Giula 2,0 Super
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych se příští rok rozhodl zúčastnit, tak si velmi pečlivě rozmyslím, jestli závodit. Za tuhle debatu to asi nestojí.
Také doporučuji všem rejpalům, aby byli hlavně rádi, že to "závodění" jejich italský jebky přežily a že si nepodali ruku třeba s ojnicí.
Nemůžu najít emotikon BLITÍ.
Také doporučuji všem rejpalům, aby byli hlavně rádi, že to "závodění" jejich italský jebky přežily a že si nepodali ruku třeba s ojnicí.
Nemůžu najít emotikon BLITÍ.
0.125 carburatore
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz