snad to bylo tim a pujde ven uz konecne... dekuji za tip

je na nem napsano siemens  a. nejaky udaje  serial number, vaha a datum... ?
  je na nem napsano siemens  a. nejaky udaje  serial number, vaha a datum... ? 

tak jsem uz chtel ics vratit z5 ale jeste me napadlo kouknout ze spoda a tam byl nejaky stitek taky a na nem prupiskou napsany ctyr mistny kod a ono se rozjelo raaadio takze krasavec
  tak jsem uz chtel ics vratit z5 ale jeste me napadlo kouknout ze spoda a tam byl nejaky stitek taky a na nem prupiskou napsany ctyr mistny kod a ono se rozjelo raaadio takze krasavec   
tak slavaN1ghtm4re píše:

jak rikasRichie píše:tak slavaN1ghtm4re píše:

a dikes za spolupraci ...
  a dikes za spolupraci ...nemas zacN1ghtm4re píše: jak rikasa dikes za spolupraci ...
 jsem rad ze moje minimalni znalosti nekomu pomohly
 jsem rad ze moje minimalni znalosti nekomu pomohly 

po cem jit prvni hehe?  prosim
  po cem jit prvni hehe?  prosim  
 . A ke všemu navíc-po prvním dni po mnoha měsících byla alfička v garaži a zbláznilo se zamykaní spolujezdcovo dveří-centrál je občas zamkne ale nikdy neodemkne. A když to zamačknu čudlík ve dveřích zevnitř tak to někdy auto zamkne a někdy jenom ty jedny dveře
  . A ke všemu navíc-po prvním dni po mnoha měsících byla alfička v garaži a zbláznilo se zamykaní spolujezdcovo dveří-centrál je občas zamkne ale nikdy neodemkne. A když to zamačknu čudlík ve dveřích zevnitř tak to někdy auto zamkne a někdy jenom ty jedny dveře  
 .
 . mne tiež po očiste trocha skacka ale nie velmi a remeň našťastie nevyhadzuje..
 mne tiež po očiste trocha skacka ale nie velmi a remeň našťastie nevyhadzuje..hanz87 píše:Tak slává,napínák a řemen jsou vyměněný a je ticho a vše maká jak má,tak snad s tím bude hooodně dlouho pokoj :-)

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host