blikající hodiny, teplota a kilometrovnik
Re: blikající hodiny, teplota a kilometrovnik
Když odpojím a znovu zapojím baterku, tak to pak šlape. Říkate, že to stačí napíchnout na examiner a spárovat to?
- wejwy
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ani to nemusí být examiner. Ale nejspíš tam bude nějaký problém ještě, když to nedělá stále.patik píše:Když odpojím a znovu zapojím baterku, tak to pak šlape. Říkate, že to stačí napíchnout na examiner a spárovat to?
Fiat Croma 2009 2,4JTDm 147kw
Fiat Ducato 2,3JTD valník
Alfa Romeo 75 V6, TD, TS
Alfa Romeo 75 V6, TD, TS
měnil jsem řídící jednotku a bodycomp teď už mi také blikají kilometry : ) No problém je že když dám zarovnat proxy tak mi to vypíše obecná chyba u přistrojové desky?
u jiného sw zase něco ve stylu že nebylo povoleno zapsání proxy (teď přesně nevim tu větu)

- Princ William
- Štamgast
Zkus proxy několikrát za sebou, třeba se ti to povede přemluvit.... U jedný 147ky mi to psalo taky. Povedlo se mi to až na poněkolikáté za sebou. Zkus to i s běžícím motorem anebo jen se svítícími kontrolkami. Snad se zadaří.
AR 147 QV, 1.6 TS 88 kW, 2009, 5d, Bianco Pastello HWB
zkoušel jsem asi 6x nechám to uležet do zítra a pak uvidim : )
- wejwy
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
spíš to zkus s jinym kabelem :-)
Fiat Croma 2009 2,4JTDm 147kw
Alfa Romeo 75 V6, TD, TS
Alfa Romeo 75 V6, TD, TS
- Princ William
- Štamgast
a i s vypnutým motorem x se zapnutým ?gondal píše:zkoušel jsem asi 6x nechám to uležet do zítra a pak uvidim : )
jen s vypnutým zkusim to i se zapnutým
edit: tak nejde to ani s ani bez. zkoušeno několikrát za sebou. Píše to obecná chyba nebo uzel nemá potvrzení konfigurace zápisu žádosti
edit: tak nejde to ani s ani bez. zkoušeno několikrát za sebou. Píše to obecná chyba nebo uzel nemá potvrzení konfigurace zápisu žádosti
Caute..mam rovnaky problem s rozdielom ze mne blika len kilometrovnik..a to po tychto dvoch ukonoch...vymena ovladania okien na vodicovej strany...a roztlacanie auta po vybiti baterie(nechcene) neviete poradit co by to mohlo byt?+jasne.ze.svieti.airbag od kedy auto mam
Uz se to tu x krát psalo, udělat FESem proxi a airbagy nacist chyby
Prepac zle som polozil otazku..chcel som sa opytat ze moze to byt tou vymebou ovladania?ze to nerozozna rj?
Ano, je potřeba jako by synchronizovat jednotky v autě
Ciao,
Měl bych jeden dotaz. Po čase se mi rozbliká kilometrovník a vypne ovládání topení a klimy.
Kde v MES najdu to údajné spárování řídící jednotky?
Díky
Patik
Měl bych jeden dotaz. Po čase se mi rozbliká kilometrovník a vypne ovládání topení a klimy.
Kde v MES najdu to údajné spárování řídící jednotky?
Díky
Patik
- Princ William
- Štamgast
Ve FESu to najdeš, ale pokud Tě zhasíná topení, tak bych to spíš viděl na problém s konektorem na jednotce (panelu) topení nebo případně na nějaký propojce k panelu topení.
Díky za radu, zkusím nějak přitlačit konektory a prokroutit kabely, jestli tam není studený spoj.
zdravim mam prozba na alfa 147 me blikaji kilomerty jak deni tak celkoví stalo se me to z ničeho nic pred tim to fungovalo ok
odpojil sem baterie ale to nepomohlo ,odpojil sem i radio a taky napomohlo co s tim
odpojil sem baterie ale to nepomohlo ,odpojil sem i radio a taky napomohlo co s tim
- Princ William
- Štamgast
Asi nekomunikoje nějaká ŘJ. Buďto metoda pokus/omyl anebo diagnostika.
diagnostika bez chyb
- pedro m
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:

Subaru WRX STi 2019
EX : Hyundai i30n DCT performance sport
EX : Alfa Romeo 159 SW Q4 2.4JTDm, 1-2-4-5-3
...Není čas ztrácet čas...
EX : Hyundai i30n DCT performance sport
EX : Alfa Romeo 159 SW Q4 2.4JTDm, 1-2-4-5-3
...Není čas ztrácet čas...
prosim nějak nechapu to okno minuli přispěvěk
- Princ William
- Štamgast
No prostě uděláš v tom programu (FiatECUscan) proceduru proxy (jak je zobrazeno) a mělo by Tě to přestat blikat, pokud se to úspěšně povede a není problém vážnější.
Dneska sem to řešil po výměně rádia. (Ikdyž připojiš originální díl, ECU ho nezná tak začne prudit blikáním).
Alfa 147 Q2, 1.9 16V 2008
PS4 + (VR) :D
PS4 + (VR) :D
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Nazdárek, tak mám prosbičku. Vyměnil jsem řj jednotku motoru, bodycomputer, kroužek pod spínačku na immo a dal facelift budíky místo těch mých původník před FL. Problém se kterým jsem počítal, blikají kilometry na tachometru. Budíky přes BOSCH KTS přiřadil a konfigurace proxy už je v pořádku. Problém je, že kilometry blikají stále, nejspíš kvůli tomu, že mám najeto 128 000 km a na budíkách je 187 000 km. Takže je tady nějaká dobrá duše, která to umí napravit a nastavit aby mi to neblikalo? Děkuji pěkně :-)
Život není peříčko ... ale pořádný péro, který s náma neustále vyjebává. AR 159, 2,4 JTDM rok 2007
Ahoj uz si to poresil? Mam budiky z face Jtd s cervenym cejchovanim a najezdem 80tis na prodej.Foli píše: 27.9.2017, stř 06:16 Nazdárek, tak mám prosbičku. Vyměnil jsem řj jednotku motoru, bodycomputer, kroužek pod spínačku na immo a dal facelift budíky místo těch mých původník před FL. Problém se kterým jsem počítal, blikají kilometry na tachometru. Budíky přes BOSCH KTS přiřadil a konfigurace proxy už je v pořádku. Problém je, že kilometry blikají stále, nejspíš kvůli tomu, že mám najeto 128 000 km a na budíkách je 187 000 km. Takže je tady nějaká dobrá duše, která to umí napravit a nastavit aby mi to neblikalo? Děkuji pěkně :-)
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nene, nikdo neporadi a prdim na to, tak to blika no 

Život není peříčko ... ale pořádný péro, který s náma neustále vyjebává. AR 159, 2,4 JTDM rok 2007