Včera v noci sa mi stala jedna dosť nepríjemná vec. Cestoval som spať do Prahy a na 146. kilometri medzi Brnom a Prahou moja cesta skončila. Asi 20km pred tým mi začala svietiť kontrolka motora. Šiel som po dialnici bez odstavného pruhu tak som čakal na prvú pumpu, že sa na to pozriem.
Musím spomenúť, že okrem rozsvietenia kontrolky motora sa to nijak neprejavovalo. Motor mal stále rovnaký ťah.
Takže spať. Odstavil som auto, vypol motor, šiel na kávu spravil diag a v pamäti zostala uložená chyba P1320 - žiadný signál.
Po vymazaní som to skúsil naštartovať ale bezúspešne. Poradil som sa aj s alfistom 4wd_turbo ale jeho rada počkať na vychladnutie motora nepomohla.
Prišiel po mňa kamoš takže teraz som už v práci ale auto som nechal na parkovisku 140km od Prahy.
Vedel by mi niekto pomôcť poradiť čo s tým? Čítal som nejaké témy aj inde a je to trochu rozporuplné lebo niekto vraví vačka niekto kľuka a dokonca aj:
"1320 zazracne cislo, je to vec rail cerpadla nie snimacov kluky a vacky, teda drv ventil. Aj ked keby si odpojil drv ventil tak ti to ukaze inu chybu na diag /mes/. Je to bezna vec spinavej nafty a diag vzdy ukaze tuto chybu, po vymene drv ventilu odporucam urobit prepadovy test trysiek a zmerat tlak rail cerpadla."
Nejake rady? Ak to budú tie snímače tak ktorý? Nevie mi niekto poradiť či sa k tomu viem dostať aj sám ako "laik".
Prípadne kto je niekto z okolia vedel by mi s tým niekto pomôcť? Odťah alebo..? Nepoznám tu veľa ľudí som tu iba 2 mesiace

ĎAKUJEM za každú radu!
http://s29.postimg.org/fs4b7zcid/IMAG0144.jpg