souhlas, muj vypada furt jako novy :-), min. 9mm vzorku tam jeste mammcernoch píše:Vraník je nesmrtelný

souhlas, muj vypada furt jako novy :-), min. 9mm vzorku tam jeste mammcernoch píše:Vraník je nesmrtelný
Nemam dobre zkusenosti s touhle znackou...ale zase chapu ze tam u vas jste asi snih hodne dlouho nevideli, ale ono ani tak nejde o snih, nevydrzely ani sezonu a jeste jsem dvakrat pichnul, coz se mi u normalnich gum nestava, za tu cenu uz bych sel radeji do Bravurisek, nebo Matador sibir..porad jim duveruju vic..nebo pridat par stovek do Conti TS850Tanguero píše:Mě se podařilo za dobrou cenu koupit 16-ky Marangoni (1700 jedna guma), zatim vypadaji slibne, akorat jestli bude celou zimu 14 stupnu, tak se asi sjedou za jednu sezonu.
Ja se dival na nemeckych a anglicky forech, kde jsou recenze pneu a nevychazeli vubec spatne ani co se tyce vlastnosti, ani zivotnosti. Pravda je, ze pokud chci videt snih, musim se kouknout do mrazaku...tyvado píše:Nemam dobre zkusenosti s touhle znackou...ale zase chapu ze tam u vas jste asi snih hodne dlouho nevideli, ale ono ani tak nejde o snih, nevydrzely ani sezonu a jeste jsem dvakrat pichnul, coz se mi u normalnich gum nestava, za tu cenu uz bych sel radeji do Bravurisek, nebo Matador sibir..porad jim duveruju vic..nebo pridat par stovek do Conti TS850Tanguero píše:Mě se podařilo za dobrou cenu koupit 16-ky Marangoni (1700 jedna guma), zatim vypadaji slibne, akorat jestli bude celou zimu 14 stupnu, tak se asi sjedou za jednu sezonu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 4 hosti