Příspěvek
od Rasputin » 13.10.2008, pon 21:45
mno co sa tyka ceny, moc by som s nou hybat uz nechcel, ked si zoberem ze brat predava motor 2.0TD za 2k, a ja som asi pred polrokom predal z mojej 2.0TD tiez za 2k, plus je tam prevodovka ktora tiez pasuje na 90ku. Vzhladom nato ale ze karosarske diely ti budu vlasyne nanic, teraz som si spomenul sak ty mas 90ku, tak by sa nieco dalo aj s tou cenou, namieste by sme sa uz dohodli. Co sa tyka toho motora, nevravim ze je 100%, predsa len ma nabehanych par kilometrov, ale s motorom som nemal nikdy problem, ked tak len nake drobnosti akoze tiekla nafta, co bol nakoniec problem podavacieho cerpadla, ale to je uz vymenene davno, mno a nebudem klamat ze sm tam naka ta kvapka oleja z neho padla, ale k vzhldom na vek a podla informacii co mam od predosleho mjitela ze on to neriesil sa necudujem. ALe zasa nebudem ani skromny v tom, ako ten motor slape. Samozrejme ze pokial sa ide na nizkych otackach tak je to onicom, ale akonahle sa prislo po hranicu 2300rpm tak bolo v momente citit! Ten motor proste taha jak ma, hlavne to turbo, jednak ma nadherny zvuk, a jednak ako je na videu tlaci takmer 1bar, pricom 2.0td tlaci myslim 0.5bar a 1.8T 1.5baru. Je velka skoda ze ked sa rozhodnes prenu prist, tak su ju uz zial neotestis jak jazdi, nakolko ako som spominal kardan uz nemam, ale natsratovat neni problem. Kola, mno su tam 14ky plechace a nakolko to je origo 2.4TD a ziadna prestavba tak to ma naboje 5x98 ako TS a V6ka. Pozor, kardan je tiez totozny s verziou V6! a nie TS abo 2.0TD a urcite to tak bude aj u 90ky. Tu su hardyny aj ulozenie velkostou ako na V6.a Vyfuk, koncak je na aute, a potrubie je este, ale neviem ako dlho, bo mama ma uz nervy z bordelu z tolkych aut tak neviem ako dlho sa ohreje, celkovo vyfuk nebol v zlom stave, akorat som nemal originalne silenty na uchytenie koncaku... Mno a som z dediny Velka Mana okres Nove Zamky, je to ~30km od nitry a 30km od NZ, ako som vravel, ak si ponu prdes tak viem ist este o naku tisicku dole, s tym ze by som si zobral este nake drobnosti ako predne svetla(su tam nove) masku, a rad by som aj celne sklo, ale snazili sme ho vyberat uz z troch a stale nam prasklo. Mno a asi posledna vec, ze cim skor by bolo asi najidealnejsie, nakolko dve alfy na dvore, dve na ulici, dalsiu ma este bracho u kamosa...plus nake zbytky este z predoslej, mno bolo a je toho dost...
EX: Alfa Romeo 75 2.0TD
EX: Hyundai S Coupe GT 1.5T
EX: Alfa Romeo 75 2.4TD
Alfa Romeo 75 2.0TS Limited Edition
Alfa Romeo Stelvio Q4