Panda - netuším jak se prodává, ale v nabídce je jich dost a dost. Jen mě překvapila cena v podstatě začínající lehce pod 200. Starší generace byla o dost levnější.
Punto - tady mě taky překvapila cena, ale pozitivně. Začínají taky zhruba od 200, v nabídce jsou zajímavý a neokoukaný barvy a Punto je i přes delší dobu na trhu proti konkurenci pořád fešácký auto. Jenom reklamu na Punto jsem neviděl ani nepamatuju. Celkově bych řekl hodně zajímavá nabídka.
Bravo - klasika za super ceny. Po faceliftu mají snad všechny nástavce prahů, malý křídlo na pátých dveřích a chromovaný kliky dveří. Jen je v nabídce pouze motor 1.4 16V atmosféra a o výbavě jako bývala Emotion jde asi jen snít. Na webu Fiat se připravuje nový konfigurátor tak uvidíme.
Sedici - Po Puntu další velký příjemný překvapení. S motorem 1.6 16V ve verzi 4x4 od 300 tisíc? Hodně zajímavá nabídka. Největší konkurenci bude mít Sedici asi v sesterským SX4 který začíná na stejných cenách a přiznejme si, narozdíl od Sedici ho zná každý.
Freemont - klasika o který už toho tady bylo napsáno dost. Tenhle tah s překabátěním Journey se jim povedl.
Jinak se vše točí okolo 500 a hlavně 500L. Ta 500L je vcelku pohledný auto, i když ne na první pohled. Na 500L Living si asi budu muset teprve zvyknout...

Tolik můj pohled na skladovky Fiatu, ať se o těch autech bavíme alespoň my tady když už nejsou nikde vidět.