Pokud máš EGR off a nechceš fyzicky dávat pryč swirl klapky, tak si hraj s něčím jiným a nekomplikuj si mládí čištěním sání. Ten bordel se časem vyčistí tím průvanem a pomni sobě, že stejně, ne-li víc jsou zasrané sací kanálky v hlavě a tu přece kvůli tomu sundavat nebudeš.riprex píše:. Ale s tím si budu hrát, až budu vytahovat a čistit sání. Je tam slušná vrstva oleje a sazí.
Na ebay jsou kolem 50Euro, ale k tomu je pak poštovné +- 20Euro. Na tom odkazu co jsem dával jsou sice kryty za 60Euro, ale poštovné po německu 8Euro. Jelikož si balík mohu nechat zaslat na německou poštu, protože to mám od baráku asi 1km, tak to vyjde tak nějak na stejno ... ale díky za typ...Kwaso píše:ked tak pozri este ebay.pl alebo ebay.it ja som ich kupoval odtial myslim boli o nieco lacnejsie.
Na alfistech.net jsem objednával a je to origo lineaccesori , kdyby si chtěl mám titan šedouRonyV píše:cendler : Ty máš taky všechno co?... Bylo by nějaký foto? A jak myslíš klasicky stříbrný? ... chtělo by to asi i dobrou kvalitu fotky, aby to na ni bylo vidět, jestli se podobaj na ten satin chrom...
Objednej si na alfisti.net jinak na Ti poslední modely se dávali i titanový s kolama a třeba v kombinaci s bílým nebo červeným lakem to je parádaRonyV píše:Měl bych zájem nejlépe o ten SatinChrom který se dávaly na TIčko ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti