Příspěvek
od riprex » 26.2.2015, čtv 13:52
Envel: To byla jen narážka obecně na sekci 159, kde kdokoliv si nenechá vytáhnout DPF od Cendlera, tak je automaticky debil, protože to prostě nikdo jinej tak dobře jako on kliknout na to tlačítko neumí (nehaním ho, to vůbec ne...), kdokoliv si cokoliv na autě spravuje sám a snaží se přijít na to, jak to či ono dát dohromady, tak je za debila, protože spravuje něco, čemu nerozumí a měl by to dát do servisu, kdokoliv si sám mění brzdovku, tak ohrožuje všechny okolo, protože to má ABS a pořádně to neodvzdušní... atd. V tomhle maj prostě oba pravdu. V téhle sekci se nikdo moc nesnaží pomoct, řeší se blbosti a kdokoliv si chce cokoliv řešit a spravovat sám je hned debil, šetřílek a já nevim co ještě. Čest výjimkám, kteří mají jakéž takéž technické povědomí a opravdu se snaží někomu pomoct něco vyřešit. Že je někdo jifo a svádí svou vlastní nekompetenci na zasranou Alfu, to je druhá věc.
Co se desek týče, tak vpředu mám ATE a brzděj víc než dobře. Už tam jsou asi 50tkm a pořád je jich tam dost. Zadní brzdy jsou aspoň u mě peklo. Dal jsem tam nějaký Feroda, protože v tu chvíli na skladě nic jinýho nebylo a píská to jako vlak.