Dnes uz bych se asi radeji dival po 2.0 JTDm2, neslysel jsem na ne nic spatneho....
ty si dobrej más v popisku není čas ztrácet čas ale mě posíláš prohlížet miliony stránekpedro m píše:Si delas srandu nelalis100 píše:A jinak na co si třeba dát pozor? co je třeba choulostivý u 159? Co by mohlo být hodně drahé???
Nebud liny a hledej. Je tu toho napsano HODNE. Projdi si celou sekci 159, topten temata a ptej se az na drobnosti co ti nebudou jasne.
A co ta 166 v nafte co jsi melcuhan píše:Před koupi Volva jsem měl stejný problém,jako že jsem alfista tak jsem chtěl samozřejmě AR a to nejlépe Breru,jenže naftu nemám rád a v benzínu to je jeden paskvil za druhým,takže čtvrtým rokem jezdím Volvem a dobře jsem udělal,a kdybych už teda vermomoci bral alfu tak to bude Brera s motorem 2.4Jtdm se 154kw i když ta nafta no,musel bych si zvyknout
Ta byla koupena vyloženě na kšeft,za určitou cenu s kterou jsem rok nehýbal a prodala se za tuto cenu...Kocour666 píše:A co ta 166 v nafte co jsi melcuhan píše:Před koupi Volva jsem měl stejný problém,jako že jsem alfista tak jsem chtěl samozřejmě AR a to nejlépe Breru,jenže naftu nemám rád a v benzínu to je jeden paskvil za druhým,takže čtvrtým rokem jezdím Volvem a dobře jsem udělal,a kdybych už teda vermomoci bral alfu tak to bude Brera s motorem 2.4Jtdm se 154kw i když ta nafta no,musel bych si zvyknout
To je klasika, akcni cena plati, pokud to vemes na uver od nich. Jinak je tam malinkym napsano 132 bez DPH v hotovosti.tarzan píše:Nazdar páni ! ( a dámy )
už je to nejaký ten piatok čo pokukujem po alfe 159 , manželka síce chcela 156 , ale to nie je podstatné.
Po dlhom , dlhom hľadaní som dnes našiel toto : http://www.autoesa.cz/alfa-romeo/159/ko ... 94900.html a tak by som rád vedel Váš názor . V približne rovnakej cene a stave km majú aj sedan a pravdu povediac sa mi tá cena nejako nepozdáva . Dúfam že alfisti poradia
tarzan píše:Nazdar páni ! ( a dámy )
už je to nejaký ten piatok čo pokukujem po alfe 159 , manželka síce chcela 156 , ale to nie je podstatné.
Po dlhom , dlhom hľadaní som dnes našiel toto : http://www.autoesa.cz/alfa-romeo/159/ko ... 94900.html a tak by som rád vedel Váš názor . V približne rovnakej cene a stave km majú aj sedan a pravdu povediac sa mi tá cena nejako nepozdáva . Dúfam že alfisti poradia
Kluci co tadle? Rozvody se delaj pri 150 tis. tedy?Brouczech píše:Ahoj kluci...zrejme se zaradim do vasi rodinky. Tatik je Fiatar ( ma veterana Fiat 850 spider ) a na normalni jezdeni AR 147 TS 2.0 v selespeedu....je to fakt srdcovka... Dnes jsem pustil do sveta svoje nemecky vozidlo....po nekolika dennim az tydenim prohlizeni inzeratu se mi zamlouva tadle krasavice z Chrudimi.
http://www.amc-chrudim.cz/nabidka-autom ... :2296.auto
Co si o ni myslite? Nasel jsem na foru spravne, ze u tohoto motoru jsou rozvody pri 150tis. km? Obsah motoru nereste...jezdim prrvazne mesto, takze 2.4 by me nejspise sezrala
Diky moc za pripadne info.
Jirka
Tak já mám též z Talianskatarzan píše:Tu " akčnú " cenu som si všimol ;)
zažiadol som o bližšie info a VIN : ZAR9390007256739 . Vraj bolo auto pravidelne servisované do 70.000 km a od tej doby žiadny záznam , dovoz Taliansko ... asi dám od toho ruky preč , nejako sa mi nepozdáva.
Hezky napsanoMarek Bažík píše:Pekná dievčinaAle ako správny paranoik, ktorý si po skúsenostiach so servismi a ľuďmi všeho druhu radšej všetko robí sám. Choď tam s mechanikom (ktorého poznáš alebo ti ho niekto dohodí a strč mu nejaké kopejky za to do vrecka), daj ju na zdvihák, nech sa všetko pozrie aby si nekúpil kinder vajco s prekvapením vnútri. Radím všetko vymeniť t.z. kvapaliny (brzdovka, chladiaca-maže problematickú vodnú pumpu, olej v motore-dali tam síce nálepku, ale nezaškrtli čo naliali
, prevodovkový olej), filtre, rozvody sú lacnejšie ako vybuchnutý motor. Potom vysať, útreť palubovku,navoňať, navoskovať a nakoniec zobrať kráľovnú plesu na výlet, kde sa jej vysvetlia výhody vozidla kombi
Držím palce pri kúpe.
Brouczech píše:Hezky napsanoMarek Bažík píše:Pekná dievčinaAle ako správny paranoik, ktorý si po skúsenostiach so servismi a ľuďmi všeho druhu radšej všetko robí sám. Choď tam s mechanikom (ktorého poznáš alebo ti ho niekto dohodí a strč mu nejaké kopejky za to do vrecka), daj ju na zdvihák, nech sa všetko pozrie aby si nekúpil kinder vajco s prekvapením vnútri. Radím všetko vymeniť t.z. kvapaliny (brzdovka, chladiaca-maže problematickú vodnú pumpu, olej v motore-dali tam síce nálepku, ale nezaškrtli čo naliali
, prevodovkový olej), filtre, rozvody sú lacnejšie ako vybuchnutý motor. Potom vysať, útreť palubovku,navoňať, navoskovať a nakoniec zobrať kráľovnú plesu na výlet, kde sa jej vysvetlia výhody vozidla kombi
Držím palce pri kúpe.
Uz se na ni tesim jak malej kluk
Dokonce nemuzu uz asni usinat
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti