Tak určitě.DědekBV píše:......
Upozornění pro sklepnící:
O víkendu jsou v Hlohovcu hodky. Bude vzrůšo?
......
Blokování dopravy domluvíme na místě.
Auta se budou nějak třídit dle modelů nebo opět namíchaný?
Tak určitě.DědekBV píše:......
Upozornění pro sklepnící:
O víkendu jsou v Hlohovcu hodky. Bude vzrůšo?
......
na pokoji si ho pustit muzesKalty píše:Takový dotázeček ještě.
Jak to vidíte s hokejem? Bude kde sledovat?
Zvládám chlastat i koukat na hokejA.J.Michal píše:na pokoji si ho pustit muzesKalty píše:Takový dotázeček ještě.
Jak to vidíte s hokejem? Bude kde sledovat?![]()
Ale jinak na nej nebude cas![]()
Nebudete samiKatusa píše:ahoj všici, máme bohužel Giuliettu v servisu a nevypadá to, že bude do zítra hotováMůžeme přijet motmo?
Pojedete potom po dálnici nebo po staré? Na té staré silnici bývá vždycky hodně písku z hrušovanské pískovny, nerad tudy jezdím.krystof.br píše:kdyby se chtěl někdo přidat na společný odjezd z Brna tak sraz je na Vídeňské u OMV kousek za motokárama v 8:45
Honzíku, jen to nejlepší, to přece víšDědekBV píše:Co si to o mně myslíš??? Teda ...
Vzhledem k tomu, že spanilou jízdu povede Sierra tak asi takovej problém nebudeKatusa píše:ahoj všici, máme bohužel Giuliettu v servisu a nevypadá to, že bude do zítra hotováMůžeme přijet motmo?
OK beru na vědomí, já ještě před tejdnem nevěděl jestli budu vůbec v Čechách, původně jsem měl být jinde.DědekBV píše:Brachu, času bylo dost.Pokojské v sobotu k dispozici na Usedlosti nebudou. A chtít po někom, aby šel do jeté postele, když si zaplatil za čistou, to nebudu řešit.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti