mcernoch píše:
Otázkou je k čemu mu gratuluješ.
Jezdil jsem s ním a zde je můj názor:
Zvuk motoru parádní, super zrychlení, nádhernej předek, dobrá cena a tím jsi skončil.
Podvozek není nic moc, žere to jak tank, nádrž je tak malá, že budeš stát víc u pumpy než budeš jezdit.
Z osmiválce a pětilitrovýho motoru dostat jen 313kW to můžou vymyslet opravdu jen v Americe.
Na spotřebu 15,7 litů zapomeň - to auto ho zaživa sežere.
Doufám, že se oba bavíme o verzi 2015. Jezdil jsem s tím taky, sice jen hodinu, ale podvozek se mi líbí, je příjemně tuhý a zatáčkách pěkně drží, s minulou verzí nemá nic společného. Spotřeba 14 litrů mi přišla fajn, momentálně stejně jezdím kolem 12,5, tak nevidím moc rozdílu. Litrový výkon je 84 koní, to je málo? Je, ale na výdrž motoru skvělé, to bys měl aktivně napadat i Busso 3,2 V6, když má "jen" 78 koní z litru a nepřijde mi, že ten motor nejede. Jediná objektivní výtka je k objemu nádrže, ale i teď jsem zvyklý najet na plnou max 400km, že to bude míň, mi nijak nevadí. Ale od majitele diesela to chápu. Nehledě na to, že už jsou na trhu kompresorové kity s vodním mezichladičem mezi hlavami válců s koncovým výkonem 560koní a za cenu 6.900.- USD, což je cena za výkon odpovídajícímu verzi GT350/R, ale za třetinovou cenu, ale k čemu....