po skoro 4 leté odmlce zase "malý" návrat..
Julda po 14ti dnech zatím dělá stále radost, ale nějaká prácička se na ní taky najde.
Jedná se o benzínovou Juldu 1,4 Multiair se 125kw s poměrně bohatou výbavou, kde k uplné spokojenosti chybí jen Bose a originál navi, jinak má vše co jsem chtěl

Kupováno od soukromníka v ČR s pravidelným servisem co 9-10tis. km, nyní má naběháno nějakých 43tis., tak doufám, že nějakou dobu nebude vyžadovat kromě oleje a filtrů nic zásadního jako předchozí 159..
Postupně to tu budu rozšiřovat, ale po cca 1500km toho zatim moc sdělit nedokážu, ale určité srovnání už by se skoro dalo udělat s mojim současným druhým autem.
Jakékoli dotazy samo rád zodpovím, případně rady na co si dát u tohodle modelu pozor také uvítám

kolik te stala prosim a rocnik?
 kolik te stala prosim a rocnik?

ale taky jsem po té tvojí koukal
 ale taky jsem po té tvojí koukal   

no a ty origo kola... máš skvělý vkus
  no a ty origo kola... máš skvělý vkus  co ti muzu doporucit tak zatmavit zadni okna.. Auto s tim prokoukne. Co brzdy? Neplanujes nejake vetsi nebo brzdej dobre? Zase vyhoda ze si tam muzes dat kola jake chces bez ohledu na brzdice
 co ti muzu doporucit tak zatmavit zadni okna.. Auto s tim prokoukne. Co brzdy? Neplanujes nejake vetsi nebo brzdej dobre? Zase vyhoda ze si tam muzes dat kola jake chces bez ohledu na brzdice 
 Navíc mám na každodenní trase TankONO s 25,50/ litr, tak vem čert spotřebu
  Navíc mám na každodenní trase TankONO s 25,50/ litr, tak vem čert spotřebu