Zajímavé inzeráty (veteráni + před-Fiat Alfy)
Pravidla fóra
Pravidla soukromé inzerce na alfisti.cz:
1) Komerční inzerce je striktně zakázána. Kdo chce přes náš web podnikat, ať se domluví přes email kubas zavináč alfisti tečka cz.
2) Název vlákna musí být přesný. Takže ne "prodám Alfu", ale např. "156 JTD 1.9, r.v. 2003" atd.
3) Za obsah inzerátu zodpovídá pouze jeho zadavatel. Nebudeme nikoho upomínat, aby si tam dával fotky atd. Nebudeme řešit, že tam někdo má jen link na inzerát na jiném webu. Nebudeme řešit, jestli napíše "cena 70 tisíc" nebo cena "dohodou". Kdo si myslí že prodá auto bez fotek a popisu, je to jeho boj.
4) Diskuse v inzerátu: je zakázáno komentování ceny. Tzn. kecy typu "to za ty prachy neprodáš", "to je drahé" atd. Pokud to tam někdo napíše a inzerent se ozve se stížností přes SZ, okamžitě se to maže. Pokud si inzerent nepřeje diskusi v inzerátu, na žádost přes SZ bude tato zamčena. Žádosti o moderování inzerátů posílejte na Kubase, inzeráty sami o sobě moderátoři nečtou a neřeší.
Děkujeme.
Pravidla soukromé inzerce na alfisti.cz:
1) Komerční inzerce je striktně zakázána. Kdo chce přes náš web podnikat, ať se domluví přes email kubas zavináč alfisti tečka cz.
2) Název vlákna musí být přesný. Takže ne "prodám Alfu", ale např. "156 JTD 1.9, r.v. 2003" atd.
3) Za obsah inzerátu zodpovídá pouze jeho zadavatel. Nebudeme nikoho upomínat, aby si tam dával fotky atd. Nebudeme řešit, že tam někdo má jen link na inzerát na jiném webu. Nebudeme řešit, jestli napíše "cena 70 tisíc" nebo cena "dohodou". Kdo si myslí že prodá auto bez fotek a popisu, je to jeho boj.
4) Diskuse v inzerátu: je zakázáno komentování ceny. Tzn. kecy typu "to za ty prachy neprodáš", "to je drahé" atd. Pokud to tam někdo napíše a inzerent se ozve se stížností přes SZ, okamžitě se to maže. Pokud si inzerent nepřeje diskusi v inzerátu, na žádost přes SZ bude tato zamčena. Žádosti o moderování inzerátů posílejte na Kubase, inzeráty sami o sobě moderátoři nečtou a neřeší.
Děkujeme.
Re: Zajímavé inzeráty (veteráni + před-Fiat Alfy)
fakt je že je mimo sezónu, zbyly tam jen nesmysly co nikdo nechce....
buď jak buď ty ceny šly fakt fest nahoru....
buď jak buď ty ceny šly fakt fest nahoru....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
A kde teda nakupovat? U nas jsou auta na praci v pripade chromaka od cca 90, onehnda byl za 110, ktety chtel lak, strechu a buhvi co jeste, kdyz motorak vypadal , jak dvacetileta stodolova ulozenka, pocitat umime asi vsichni
tak bych rad dostal konecne od nekoho odkaz na ty levne spidry, giulie a alfetty gt
mozna bych se pred zasobil 
Ja se divam na ty ceny docela pravidelne a treba jaro neni az tak uplne uzasny taky, kouknete treba na 124spidry, ktere byvali i za 50... Delta integrale se dala taky koupit do 150 dva roly zpet...

Ja se divam na ty ceny docela pravidelne a treba jaro neni az tak uplne uzasny taky, kouknete treba na 124spidry, ktere byvali i za 50... Delta integrale se dala taky koupit do 150 dva roly zpet...
AR 159 SW 2.4 jtdm... babička Máňa
AR Giulietta 1.4t-jet
AR Spider 2000 Veloce
a jiné...
AR Giulietta 1.4t-jet
AR Spider 2000 Veloce
a jiné...
Možná je to jen můj pocit a vždycky sem koutkem oka zahlédl nějaký vraky co mi zůstali v paměti, ale řekl bych že za celkem rozumný peníze se dá ještě občas koupit X1/9, když zmiňuješ i Fiaty.
AR 164 2.0 TS 8v
ex AR 145 1.4 TS 16v Junior
Za levný peníze už prostě nejsou. Záleží, co kdo chce. Pro mě je třeba důležité auto v originálním stavu po historické stránce, protože do budoucna bastly budou méně cenné. Pokud někdo prostě chce jezdit fastbackem a je mu fuk, že to auto historicky neodpovídá, tak pak tady ten kus možná smysl má.bobas píše:A kde teda nakupovat?
Já osobně bych raději vzal kompletní auto, které bude potřeba vyvařit a udělat mechanicky, než nějak jezdící bastl složenej ze tří aut. Protože vyvařit a nalakovat boudu je otázka 50 tisíc, zatímco když budeš ladit bastla, tak za stejné peníze dáš do kupy možná tak interiér

Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
Ano v tom mas pravdu, ted jsem dovezl puvodni alfettu gt, na praci v original stavu
no uvidime, zda na to nekdo pojede a co k tomu rekne vic, jeste by to teda melo mit zrejme gumy misto koberce
Pak se nastykutuje otazka, ze nekomu to proste vadit nemusi a nebude to ani resit, pokud to auto bude fungovat, spousta lidi se v tom nevyzna a kdybyste videli, co jsou lidi schopni koupit,tak toto je jeste zlaty
S tim , ze to je tak trosku bastl asi stejne nic neudelame ...

AR Giulietta 1.4t-jet
AR Spider 2000 Veloce
a jiné...
AR Giulietta 1.4t-jet
AR Spider 2000 Veloce
a jiné...
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Autoscout a Mobile je obecně předraženej. Když člověk ví, nebo má známé, tak se ty auta dají dotáhnout za daleko lepší cenu (teď nemluvím jen o veteránech). Ono je to i vidět následně při prodejích čerstvě dovezených aut do ČR. Jinak jak psal Kleo. Je daleko lepší koupit rezavej "šrot", ale kompletní, než bastl, protože třeba ty díly interiéru je velice problém sehnat (když už tak za nesmyslný peníze). Každopádně věřím, že někomu za ty peníze udělá radost.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Ex. Alfa Romeo Giulietta QV TCT rosso competizione
Ex. Alfa Romeo Giulietta QV TCT rosso competizione
No ja to sem dal z pohledu, ze nekomu to udela radost
aspon doufam, ze svojeho Spidra mam tak, jak by mel vypadat
jinak ano, auta se daji sehnat pres zname apod,ale uz tam nejsou tak brutalni rozdily,aspon u tech starych aut, ty ceny treba v italii, uz taky nejsou za pusu
trh s normalnima autama nejak nesleduju, takze tam nesoudim 

AR Giulietta 1.4t-jet
AR Spider 2000 Veloce
a jiné...
AR Giulietta 1.4t-jet
AR Spider 2000 Veloce
a jiné...
Do italie se vyplati jet pouze pro predrenovacni stav + je sance ze nebude moc zhnila. Jinak pro pekne kousky - sami italove jezdi do nemecka......Ja jich koupil zdaleka nejvic v nemecku, casto pobliz svycarska jako import do nemecka nebo nekolikrat v/u Aachenu jako import z Belgie/Holandska.
Na ten rezavej "srot" taky bacha, nektere auta to maji proste rozezrany do posledniho spoje.
Na jaro je naplanovane GTV6, ktere toho ma "stredne". Budu rad, kdyz se vejdu do 200 hodin poctiveho svarovani....to by bylo 50tis i s lakem nerealisticke......Lubbina vam muze naznacit orientacni vydaje.
Jinak muzu jen podepsat : kompletni stav exterieru s pouzitelnym interierem je zaklad, slabiny muzou byt v technice/kastli.
Podle mne je nejvhodnejsi kandidat ten spider za 79tis, dle fotek je ta cena vylozene vyprodejova.
A kdyz to nemusi byt Alfa, tyhle dva kousky jsou dle meho nazoru temer zadarmo:
http://www.rajveteranu.cz/znacka-38-maserati
zde je taktika trochu jina: auto musi mit plne funkcni elektriku + motor musi fungovat
Ty Maserati jsou tak levne, protoze na to auto nema jen tak nekdo koule, je to naprosto nejchoulostivejsi motor, ktery vubec znam. Nicmene pokud by do toho nekdo sel, jsem ochotny provest odbornou konzultaci ktera vam usetri doslova desitky tisic na servisu.....
Na ten rezavej "srot" taky bacha, nektere auta to maji proste rozezrany do posledniho spoje.
Na jaro je naplanovane GTV6, ktere toho ma "stredne". Budu rad, kdyz se vejdu do 200 hodin poctiveho svarovani....to by bylo 50tis i s lakem nerealisticke......Lubbina vam muze naznacit orientacni vydaje.
Jinak muzu jen podepsat : kompletni stav exterieru s pouzitelnym interierem je zaklad, slabiny muzou byt v technice/kastli.
Podle mne je nejvhodnejsi kandidat ten spider za 79tis, dle fotek je ta cena vylozene vyprodejova.
A kdyz to nemusi byt Alfa, tyhle dva kousky jsou dle meho nazoru temer zadarmo:
http://www.rajveteranu.cz/znacka-38-maserati
zde je taktika trochu jina: auto musi mit plne funkcni elektriku + motor musi fungovat
Ty Maserati jsou tak levne, protoze na to auto nema jen tak nekdo koule, je to naprosto nejchoulostivejsi motor, ktery vubec znam. Nicmene pokud by do toho nekdo sel, jsem ochotny provest odbornou konzultaci ktera vam usetri doslova desitky tisic na servisu.....
AKT: 164Q4,145QV,GTV 2.0TS, GTV 1.8TS
EX: Giulietta101Spider, Alfa75 1.8t, 2.5t, 3.0QV,GiuliettaV6, Alfa6,GTV6 24V a 1,8turbo,Alfa90 V6, Spider 69-83 1.6-2.0,
mimo: Lancia Beta, BMW 320-635, Porsche 911, 924 T, 944 T, 928,Maserati Biturbo,VW Brouk
EX: Giulietta101Spider, Alfa75 1.8t, 2.5t, 3.0QV,GiuliettaV6, Alfa6,GTV6 24V a 1,8turbo,Alfa90 V6, Spider 69-83 1.6-2.0,
mimo: Lancia Beta, BMW 320-635, Porsche 911, 924 T, 944 T, 928,Maserati Biturbo,VW Brouk
Jenom doufám, že nemyslíš tohoto fiata, kamarád přivezl na jaře z Berlína x/19 za 2000EUR. Jezdili jsme s ním celé léto.Apache píše:Možná je to jen můj pocit a vždycky sem koutkem oka zahlédl nějaký vraky co mi zůstali v paměti, ale řekl bych že za celkem rozumný peníze se dá ještě občas koupit X1/9, když zmiňuješ i Fiaty.
http://auto.bazos.cz/inzerat/53525514/Fiat-X19.php
Alfa romeo GTV6
Alfa romeo GT 1300 junior
Alfa romeo sprint
ex. Alfa romeo 164
ex.Alfa romeo 164
ex. Alfa romeo GTV 1982
ex. Alfa romeo 2.0 GTV 1984
ex.Alfa romeo 33
ex.Alfa romeo 166 3.0
Alfa romeo sprint
ex. Alfa romeo 164
ex.Alfa romeo 164
ex. Alfa romeo GTV 1982
ex.Alfa romeo 33
ex.Alfa romeo 166 3.0
- cendler
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Jindra : to kamarád pěkně nahodil cenu
Jinak k tomu spideru, jak už tu bylo řečeno, volal jsem a bylo mi řečeno, cena 180-190tkč, kolem budíků a na tapecu, je nalepená ta imitace dřeva, sám majitel říkal, že je to hnusný, ale že to sundavat nechce, to nechá na novém majitely, jinak, že přes startuje dobře, má to Webry, malinko orezlé pravé dveře jinak nic.
Tak pro mě to auto není, už mám jednoho veterána a dalšího takhle drahého momentálně nechci, tak jen info pro někoho.
Jinak k tomu spideru, jak už tu bylo řečeno, volal jsem a bylo mi řečeno, cena 180-190tkč, kolem budíků a na tapecu, je nalepená ta imitace dřeva, sám majitel říkal, že je to hnusný, ale že to sundavat nechce, to nechá na novém majitely, jinak, že přes startuje dobře, má to Webry, malinko orezlé pravé dveře jinak nic.
Tak pro mě to auto není, už mám jednoho veterána a dalšího takhle drahého momentálně nechci, tak jen info pro někoho.
Alfa Romeo 159sw 1,9JTDm 16v automat
víkendovka : Alfa Romeo Spider916 3,2 V6 24v
ženy : Fiat Bravo 1,4 16V-babycar
ex - Alfa Romeo 159sw 2,4JTDm DPF OFF, EGR OFF
Odstraňování DPF, EGR - KILLER of DPF, pořadatel akce Morava
Tel:777@904@438
- cendler
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
jinak další trochu novější spider na bazoši, škoda, že to není 3,0, jinak bych tam už jel
http://auto.bazos.cz/inzerat/54601933/Spider.php
jinak pán mi napsal : Motor je 2.0 Twin Spark.Cca 6 litrú benzínu na sto km.Rok výroby 2001.Stk ted příští týden v pondělí nová.Najeto cca 60.000km.Eko dan zaplacena
http://auto.bazos.cz/inzerat/54601933/Spider.php
jinak pán mi napsal : Motor je 2.0 Twin Spark.Cca 6 litrú benzínu na sto km.Rok výroby 2001.Stk ted příští týden v pondělí nová.Najeto cca 60.000km.Eko dan zaplacena
Kdyby to byl za tu cenu 3.0 tak bys asi nebyl první

Asi jsem tě teď nepochopil. Já se snažil jen říct, že občas koutkem oka zahlédnu v inzerci Xko pod kilo, ale já po těhle autech nekoukám a ani na ně nemám oko, takže nevím jestli to bývají použitelné kousky nebo jen šrot na kolech...Jindra píše: Jenom doufám, že nemyslíš tohoto fiata, kamarád přivezl na jaře z Berlína x/19 za 2000EUR. Jezdili jsme s ním celé léto.
AR 164 2.0 TS 8v
Cendler: a co mas za veterana?
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Toyota Supra lehce do fialova?Kubas píše:Cendler: a co mas za veterana?

Když vidím Alfu, smekám svuj klobouk.
H. FORD
Tipo263 2.0 R4 83x90.5 L2H2 13´, Papamobil
Tipo936 3.0 V6 93×72.6 mm Super 99', Myš
Tipo834 3.0 V6 93×72.6 mm 93´, auto-mat
Ex: Tipo164 2.5 TD Super 98', Tipo834 2.0 VIS 93´, Tipo932 2.5 V6 SW fl 04'
H. FORD
Tipo263 2.0 R4 83x90.5 L2H2 13´, Papamobil
Tipo936 3.0 V6 93×72.6 mm Super 99', Myš
Tipo834 3.0 V6 93×72.6 mm 93´, auto-mat
Ex: Tipo164 2.5 TD Super 98', Tipo834 2.0 VIS 93´, Tipo932 2.5 V6 SW fl 04'
Myslel sem to tak že toto auto je drahé. Není to, to co dovezl kamarád za 2000EUR. Já chápu, že když někdo hezky zrenovuje auto chce za něj dostat co nejvíc, ale nefunguje to tak, že sečte účty co do toho vrazil, podtrhne to a chce to a dostane to zpátky. Tyhle fiaty se opravdu prodávají do 100000CZK.Apache píše:Kdyby to byl za tu cenu 3.0 tak bys asi nebyl první![]()
Asi jsem tě teď nepochopil. Já se snažil jen říct, že občas koutkem oka zahlédnu v inzerci Xko pod kilo, ale já po těhle autech nekoukám a ani na ně nemám oko, takže nevím jestli to bývají použitelné kousky nebo jen šrot na kolech...Jindra píše: Jenom doufám, že nemyslíš tohoto fiata, kamarád přivezl na jaře z Berlína x/19 za 2000EUR. Jezdili jsme s ním celé léto.
Pravda je ale opravdu taková že ceny jdou nahoru.
Alfa romeo GTV6
Alfa romeo sprint
ex. Alfa romeo 164
ex.Alfa romeo 164
ex. Alfa romeo GTV 1982
ex.Alfa romeo 33
ex.Alfa romeo 166 3.0
Alfa romeo sprint
ex. Alfa romeo 164
ex.Alfa romeo 164
ex. Alfa romeo GTV 1982
ex.Alfa romeo 33
ex.Alfa romeo 166 3.0
- cendler
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Kubas : bohužel to není alfa, ale Toyota MR2 Turbo sw20, kde v německu pěkné kusy jdou od 6000eur, to moje jak ho mám já, tak je teď jedno dost podobné na prodej, tak je za 12.000eur
vonkreuz : nene ne, to lehce fialové je Nissan GTR R32 a to není moje, ale kolegy a u toho je cena úplně někde jinde
vonkreuz : nene ne, to lehce fialové je Nissan GTR R32 a to není moje, ale kolegy a u toho je cena úplně někde jinde
Jo jo, v tomhle naprostý souhlasbobas píše: spousta lidi se v tom nevyzna a kdybyste videli, co jsou lidi schopni koupit,tak toto je jeste zlatyS tim , ze to je tak trosku bastl asi stejne nic neudelame ...

Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
Zdravím všetky viem že toto sem nepatri ale v sekcii boxer je už rok mŕtvo takže predsa tu chodí viac ľudí, potrebujem poradiť poriadny servis na 33 boxer 1.7 16v. Potrebujem doladiť motor aby bol v top stave auto bolo kompletne rozobraté pred renováciou motor išiel ako hodinky.
Stačilo sa dotknúť kľúča a pekne naskočil a mohli ste na neho položiť mincu na hranu a ostala by stať....a to tam boli 2 druhy sviečok, olej neznámy...či som ho naštartoval po mesiaci alebo po troch stále išiel pekne rovnako.
Po rozobratí a zmontovaní motora sa však všetko zmenilo...vymenujem to v bodoch aby sa to lepšie čítalo:
1. motor zle štartuje.
2. s celým motorom trhá ide na 3 valce a trhá s nim aj keď ide na 4.
3. sviečky zalieva benzín.
4. sviečky sú úplné čierne.
5. za studena trhá-cuká s autom pri nižšších rýchlostiach
6. odpálilo mi už 8 sviečok!!!!! Ako keby ich vyskratovalo???
Zhrnuté a podčiarknuté všetko sa to toči okolo zapaľovania a spaľovania zmesi.
Takže potrebujem poradiť človeka alebo servis ktorý sa v tom vyzná poriadne. Proste to musí byt macher servisman na alfy a nie systém pokus a omyl. Keďže som z Košíc mam všade ďaleko ale viem isť aj do Prahy mne je to jedno...keď treba tak treba. Ďakujem za pomoc.
Stačilo sa dotknúť kľúča a pekne naskočil a mohli ste na neho položiť mincu na hranu a ostala by stať....a to tam boli 2 druhy sviečok, olej neznámy...či som ho naštartoval po mesiaci alebo po troch stále išiel pekne rovnako.
Po rozobratí a zmontovaní motora sa však všetko zmenilo...vymenujem to v bodoch aby sa to lepšie čítalo:
1. motor zle štartuje.
2. s celým motorom trhá ide na 3 valce a trhá s nim aj keď ide na 4.
3. sviečky zalieva benzín.
4. sviečky sú úplné čierne.
5. za studena trhá-cuká s autom pri nižšších rýchlostiach
6. odpálilo mi už 8 sviečok!!!!! Ako keby ich vyskratovalo???
Zhrnuté a podčiarknuté všetko sa to toči okolo zapaľovania a spaľovania zmesi.
Takže potrebujem poradiť človeka alebo servis ktorý sa v tom vyzná poriadne. Proste to musí byt macher servisman na alfy a nie systém pokus a omyl. Keďže som z Košíc mam všade ďaleko ale viem isť aj do Prahy mne je to jedno...keď treba tak treba. Ďakujem za pomoc.
Alfa romeo 33 1.7 16v QV rosso.
- Aleš
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Tohle,co popisuješ mi dělala špatná cívka.Přešel bych všechny kontakty a zkus to nastartovat někde v úplné tmě,abys viděl,jestli ti někde nepřeskakuje vysoké napětí.
AR 145 1,6 boxer RACE CAR
Buick Regal V8 301 rv 79
Chrysler Neon 2,0
ex-AR 156 2,0 TS
ex-AR 155 V6
ex-AR 33 1,7 Permanent
www.alistrechy.cz
Buick Regal V8 301 rv 79
Chrysler Neon 2,0
ex-AR 156 2,0 TS
ex-AR 155 V6
ex-AR 33 1,7 Permanent
www.alistrechy.cz
www.technicar.cz Napajedla relativne blizko SK hranice...
Ak chceš kvalitný servis na Alfu na SVK, tak jeden z mála je napr. viewtopic.php?f=125&t=14139
146Ti - keď si chcem zašoférovať
Thesis Busso - keď sa chcem viezť
Thesis Busso - keď sa chcem viezť
http://auto.bazos.cz/inzerat/54719642/A ... 20-GTV.php nějaké kvalifikované názory? 

AR 164 2.0 TS 8v
pokud je kompletní a nezničený interiér, proč ne.... vypadá zachovale a nezbastleně.... na kastli se samozřejmě dělat bude, ale to je řešitelné.... prostě to chce vidět....
Vše se odvíjí od stavu a ceny. Z obrázku jsou vidět rezatá místa pod oknem, klasika, určitě budou přední vnitřní podběhy a není tam ani slovo o motoru. Chce to vidět a znát cenu.Apache píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/54719642/A ... 20-GTV.php nějaké kvalifikované názory?
Alfa romeo GTV6
Alfa romeo sprint
ex. Alfa romeo 164
ex.Alfa romeo 164
ex. Alfa romeo GTV 1982
ex.Alfa romeo 33
ex.Alfa romeo 166 3.0
Alfa romeo sprint
ex. Alfa romeo 164
ex.Alfa romeo 164
ex. Alfa romeo GTV 1982
ex.Alfa romeo 33
ex.Alfa romeo 166 3.0
- cendler
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, ale jinak pěkný, volal tam už někdo, cena by mě zajímala