sakra, ten podvozek jsem si nechal vysvetlit osobne od Ronna Simmonse primo u nej doma. To je ten vlevo na te fotce a ty ses ten vpravo. Komu mam verit ? Jinak, Ron je necha delat u firmy INTRAX, kteri maji take zavodni tlumice pro 75ky v nabidce. Akorat Ronnovi je delaji primo na miru pro potreby Nürburgringu. kg/cm se pouziva stejne bezne jako N/mm nebo lbs/ft.Kolbik píše:Nechci rejpat, ale pokud mas auto natolik snizeny, ze i kdyz jedes defacto krokem, ti to jezdi podle tebe na dorazech, tak ty tlumice musi byt nutne KO/nebo nejsou urceny pro tyhle pera. Predek jednoznacne kmita vlastni frekvenci a je neutlumeny. Tuhost pruziny 100kg znamena co? Tuhost pruziny se pro auta bezne udava v N/mm a pokud tam mas 100 nebo nedejboze 160 pera... Jake ma 75 prepakovani nevim, ale nejspis to nebude nic mimo standart ostatnich aut. A ze je to neni stavene na takoveto cesty je blbost. Jiste ze podvozek muze byt tvrdy, ze to bude nepouzitelne na takoveto ceste, ale rozhode budou kola vuci kastli utlumena a auto nebude poskakovat jako nakopnuta koza. Co by ty tlumice potom delaly pri brzdeni apod. Jestli mas 4cm zdvihu do propruzeni na nejakych sportovnich tlumicich, tak musi byt nespravna pera a auto je moc nizko. Zavodni tlumice cestovnich aut maji standartne +-100mm komplet zdvih tlumice (tzn. +-50mm do propruzeni vcetne dorazu) a to jsou podvozky, na kterych se normalne jezdit rozhodne neda. Ale pokud si ses 100% jisty, ze tlumice jsou ok, tak me to dal velmi zajima co je spatne.

... ale to k těm srazům patří
 ... ale to k těm srazům patří   

Na jakem okruhu si jezdil ty 160tky pera? Mně je to jedno, ja jen rikam, ze ty tlumice co na aute jsou to neutlumi. Vidim, ze predek se pohybuje vlastni frekvenci - tzn. netlumeny. Tot vse. Tlumice nemusi byt v tomto pripade nutne ko, jen to proste nejde dohromady. Verim, ze auto funguje stale dobre - je to prece jen furt supr auto. Podle toho co sem si nasel, tak 75 ma vpredu celkem slusne prepakovani, takze ty tvrda bera budiz ok, ale porad to nemeni nic na tom, ze na tom videu se neodpruzena a odpruzena hmota vzajemne dlouho pohybuje, coz by tlumic (kterej je urcenej takovym pruzinam), neumoznil. Tvrdy to muze bejt jak chce, skakat taky, ale s okruhove zalozenym tlumicem (co sem si o rsr nasel) to nikdy nebude mit takovej prekmit. O 3.0V6 sem tam nekde cetl, ze by vpredu mela mit 125kg/cm a 2.0TS 100vky.
  Na jakem okruhu si jezdil ty 160tky pera? Mně je to jedno, ja jen rikam, ze ty tlumice co na aute jsou to neutlumi. Vidim, ze predek se pohybuje vlastni frekvenci - tzn. netlumeny. Tot vse. Tlumice nemusi byt v tomto pripade nutne ko, jen to proste nejde dohromady. Verim, ze auto funguje stale dobre - je to prece jen furt supr auto. Podle toho co sem si nasel, tak 75 ma vpredu celkem slusne prepakovani, takze ty tvrda bera budiz ok, ale porad to nemeni nic na tom, ze na tom videu se neodpruzena a odpruzena hmota vzajemne dlouho pohybuje, coz by tlumic (kterej je urcenej takovym pruzinam), neumoznil. Tvrdy to muze bejt jak chce, skakat taky, ale s okruhove zalozenym tlumicem (co sem si o rsr nasel) to nikdy nebude mit takovej prekmit. O 3.0V6 sem tam nekde cetl, ze by vpredu mela mit 125kg/cm a 2.0TS 100vky.

a asi na hlave na ventilove víka hodim zavitove vlozky , protoze polovina zavitu je ztrzenych  [-o<
 a asi na hlave na ventilove víka hodim zavitove vlozky , protoze polovina zavitu je ztrzenych  [-o<
 Myslím, že výška, zvuk i auto jako celek cajk*, viděl jsem ji poprvé
 Myslím, že výška, zvuk i auto jako celek cajk*, viděl jsem ji poprvé 

fakt nádhera.
 fakt nádhera.Jo jo šnek bo jsme v tom jeli 4 lidiOndra156 píše:Dnes jsem tě Michale potkal ve ZléněMyslím, že výška, zvuk i auto jako celek cajk*, viděl jsem ji poprvé
 a už ta váha byla znat a jeli jsme se podivat na tu Alfettu co stojí ve Zlíně. V tom městě ten výfuk do boku ideal na dělání bordelu
 a už ta váha byla znat a jeli jsme se podivat na tu Alfettu co stojí ve Zlíně. V tom městě ten výfuk do boku ideal na dělání bordelu  

Jakýsi černý flek na silnici.
 Jakýsi černý flek na silnici.  venku tak krásně a já mám už od pondělka značky v depozitu .... no co se dá dělat
 venku tak krásně a já mám už od pondělka značky v depozitu .... no co se dá dělat  
Já zas čekám až tiskárna cenin vytiskne můj řidičák. Jsme na tom stejně. jet můžeme ale je to o průser.A.J.Michal píše:venku tak krásně a já mám už od pondělka značky v depozitu .... no co se dá dělat

Já myslel, že když si měníš papíry tak ti dají takové to papírové osvědčení a jezdit můžeš.Franik píše:Já zas čekám až tiskárna cenin vytiskne můj řidičák. Jsme na tom stejně. jet můžeme ale je to o průser.A.J.Michal píše:venku tak krásně a já mám už od pondělka značky v depozitu .... no co se dá dělat

.. ale jinak rez standart.. prahy mám netknutý
 .. ale jinak rez standart.. prahy mám netknutý  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host