Nápodobně Přemýšlel sem, že bych se stavil na "Vánoce", jestli je teda ještě místo a berete nováčky, abych poznal víc lidí - když už mi jede před tu hospodu přímej autobus rovnou od domova. Jen si k*rva lámu hlamu nad tim home-made dárkem .
Crownman156: Díky, ta černá takhle zdálky je dobře fotogenická, neni vidět že má každej panel karoserie deset defektů. Nordschliefe trénujem zatim jen na xboxu .
jasne, volno je. Kdyztak to potvrd do vlakna srazu.
2° Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
Právě sem se vrátil z noční projížďky a napadlo mě, že sem sem už hodil pár fotek ale nepsal jak se vlastně auto u mě má - ono se taky popravdě nic extra za ten půl rok nestalo. Nicméně kromě samozřejmostí jako oleje a filtry se mi povedlo vyřešit většinu neduh se kterými jsem auto koupil až na ten zasr*nej volnoběh - vyměnily se příšerně hučící zadní ložiska a taky variátor a vadný zdvihátka - takže z twin sparku lezou poměrně poslouchatelný zvuky .
Ty ložiska mě teda jako fakt serou. Nestály úplně málo... A super, že se ti povedlo ten motor umlčet* Já si na to tak zvyknul, že mi to už ani nepřišlo. Pes už z dálky poznal, že jsem doma
S tím volnoběhem držím palce. Pak ještě nějak pořešit korozi a kára bude jak nová
Tak Alfa stále jezdí, na tachometru bliklo 200000 (viz Kilometrová výročí) a motor si pořád přede (cvaká). Škoda, že stejně trvanlivá není taky kastle. Poslední porci kilometrů doplnilo několik taky na Píseckém okruhu za parného dne, chladící soustava se zapotila, ale jinak se nic neprojevilo.
Díky Filipovi za fotky, sám bych žádný neměl. A za svezení.