To vím, ale už mám doma Valea, dneska půjdou do trouby a vyčistit a když se mi to nepovede, tak se ti ozvukecka píše:Kleo kdybys chtel repliky tak neni problem ...![]()
![]()
![]()
Vypadá to, že pánové gučijáro a mareli na instalaci clonítek zbohatli. Spočítejte si schválně, kolik peněz na nás touhle zbytečností vyvařili.modenaboy píše:Clonítka musely ven, ale ničemu to nevadí, svítí to kam má.
No prave...modenaboy píše:Účinnost potkávacího světla je teď podstatně vyšší, dokonce svítí víc než dálkové.
Tak to je jednoduchý co řeknou na technické.Tam jsem totiž byl seřídit ty světla a vše je údajně OK, takže až půjdu v září absolvovat STK, jedu tam s klidem i s výbojkama.Známý který tam měl být měl zrovna volno, takže to seřizoval úplně cizí člověk.Věděl že to není úplně podle předpisů, ale námitky opravdu neměl, prý pokud nikoho neoslňuju, nemá s tím problém.roubrt37 píše:Tak vážně. Že 156-ka fakt blbě svítí to nemusím nikomu vyprávět. Takže jsem před rokem zakoupil Kit sadu xenonů. K mému zděšení jsem je tam pod tu clonku musel doslovat narvat. Moje výbojky byly holt moc dlouhé. Svítilo to sice jako kráva, ale v kresbě byly tmavé fleky. Zřejmě jsem je tam nedal přesně, kvůli zmíněné délce. Ale svítilo to o poznání lépe. Ale jeden z 10-15-ti protijedoucích řidičům na mě bliknul. A nebyli to vždy alfistiTak jsem je zase vyndal a zakoupil Osram Night Breaker. Svítí něco mezi těma xenonama a obyč. lampou. Ale nikdo na mě nebliká že ho oslňuji. Jestli ale má Modaneboy pravdu a nikoho neoslňuje, tak ty clonítka vyndám taky. Ale tomu se mi nechce věřit a počkám co tomu řeknou technici až dorazíš na technickou.
Koukám že to jsou ty starý a obrovitánský trafa.Giguaro píše:http://www.ultimateracing.cz/p_info/411 ... bova-sada/
Já jsem koupil tyhle a jsou super žádné upravý clonitek prostě bez problému bracha je mám ve focusovi už rok a jsou v pohodě
zde taky budu objednavat..a nemas zkusenost jak je to kdyz udelam registraci jako firma??jaka se na to vztahuje sleva?Giguaro píše:http://www.ultimateracing.cz/p_info/411 ... bova-sada/
Já jsem koupil tyhle a jsou super žádné upravý clonitek prostě bez problému bracha je mám ve focusovi už rok a jsou v pohodě
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host