klíííídA.J.Michal píše: 18.2.2017, sob 20:10 Ja se chci jen zajet podivat, co tam maji... nemam love na nakupovani kár
![]()

klíííídA.J.Michal píše: 18.2.2017, sob 20:10 Ja se chci jen zajet podivat, co tam maji... nemam love na nakupovani kár
![]()
Nechci ti brat vitr z plachet ,ale 75 neni skodovkaCrowman156 píše: 28.2.2017, úte 18:36 Je to zle, ale budu pokracovat v renovaci, dneska me inspiroval typek co si sam opravil 1000mb a to mel uplne zhnilou kastli.
Prej 'znamej chtel hodne za vyvareni tak jsem koupil COcko a vyvaril kastli sam, nebo 'premyslel jsem kde necham auto nastrikat a nakonec jsem koupil kompresor, party stan aby se na auto neprasilo'![]()
Jasne ze 75 neni mbcko, to by me ani nenapadlo srovnavat.. ciste inspiraceA.J.Michal píše: 28.2.2017, úte 21:32Crowman156 píše: 28.2.2017, úte 18:36 Je to zle, ale budu pokracovat v renovaci, dneska me inspiroval typek co si sam opravil 1000mb a to mel uplne zhnilou kastli.
Prej 'znamej chtel hodne za vyvareni tak jsem koupil COcko a vyvaril kastli sam, nebo 'premyslel jsem kde necham auto nastrikat a nakonec jsem koupil kompresor, party stan aby se na auto neprasilo'![]()
Nechci ti brat vitr z plachet ,ale 75 neni skodovkaa pokud do toho pujdes a budes renovovat od sroubku, tak pocitej to na tak cca 4 lety projekt kde na te kare stravis vsechny vikendy a proinvestujes tak 150 tisíc.
Takto by se vyplatilo si vyhlidnout funkcni 75tku za 4000E nekde z Italie a uzivat si funkcni pojizdne 75 i kdyz nebude dokonala, ale bude hlavne funkcni a holt na ni obcas udelas nejakou tu udrzbu.
Jednu svou 75 jsem si vyvaroval a vesmes zadne dily nerepasoval a na aute jsem stravil 7 mesicua to byla kastle v hodne lepsim stavu nez ji mas ty ...
Ale pokud to dotahnes do zdarneho konce , tak klobouk dolu.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], rbiciste a 1 host