Taky to wapkuju a stalo se to jen jednou, tak uvidíme, tyhle věci řeší záruka.
Sice není debat o tom, že nový auto není "chytrá" investice, ale pořád pro mě "milion a nějaký drobný" (jak psal Kenjiro) je docela dost peněz a opravdu stačí málo, aby člověk za ty peníze pořád měl co nejvíc. Tím myslím, že nechápu lidi, co si koupí nový auto a pak to po půl roce vypadá, jak kdyby 10x objelo zeměkouli, to mě přijde fakt hloupý. Vždyť stačí jen trochu dávat pozor, neničit to zbytečně a chovat se k tomu trochu inteligentně. Kdo se chce chovat k autu jak křupan, pro toho je tady vw group, kde může okopávat plastové výplně dveří jak chce a nic se jim nestane.
Na nákupy nejezdím, větší nákupy nám vozí Koloniál nebo co to je, anebo nakupuje manželka cestou z práce, doma parkuju u baráku na parkovišti kde je místa kolem dost a v práci mám svůj plácek, vedle mě nikdo neparkuje, a když máme jet někam, kde by hrozilo otřískání, tak jedeme manželky MLkem, tomu už další šrámy neublíží, zkrátka já na tom autě nemám jedinej důlek, jedinou odřeninku na kole, prostě nic, je pořád dokonalý a tak mi dělá maximální radost.
Ano, koupil jsem to čistě pro radost, celej život jsem jezdil starejma autama, necítím se nijak špatně ani ve 156 ani ve 164 2,5 TD, kterou teď na zimu jezdím, ale prostě jsem Giulii chtěl, i když jí prakticky nepotřebuju, jenže co já vím, třeba mě za půl roku klepne pepka, tak ať z toho života taky něco mám. A už teď vím, že až si na jaře sednu do čisťoučký a voňavoučký Giulie, budu zase chrochtat blahem jak to VM motori ve čtyřce po zahřátí