V tyhle motorizaci to je 1800kg (bez vybavy) s lacinym podvozkem, se neni cemu divit

V tyhle motorizaci to je 1800kg (bez vybavy) s lacinym podvozkem, se neni cemu divit
No dá ... v těch 75 by to už byla škarpa.Harous píše: 22.3.2018, čtv 21:28 No jasně že se to hrne po čumáku ven. Ale ten manévr to dá. Podívej se na jiný, některý to tam berou po dvou kolech.
To že ty osobně nepotřebuješ pít a jezdíš max hodinu, nebo si každou hodinu zastavuješ, neaplikuj jako nějakou univerzální pravdu pro celej zbytek světa. Je to úplně stejně blbý jako všechny ty rady kolik toho má kdo za den vypít.MichalT píše: 28.3.2018, stř 07:20 Problém se zvukem vika kufru mají pouze Superky, Veloce už zní normálně, je to tam už odizolovany.
Pití v autě už se tu řešilo mockrát, za mě prostě není důvod. Pokud někdo nevydrží hodinu nepit tak by měl navštívit lékaře, vůbec současná hysterie kolem pití je zvláštní, nepamatuju se že by někdo v 80. nebo 90. letech s sebou furt tahal pití. Jiná studie zase říká že pít nad 1,5 l denně pretezuje dlouhodobě ledviny. Takže sednu do auta, jedu a až dojedu tak se napiju, pokud jedu dal udělám si zastávku. Nedávno jsem viděl paní v oktavce která za jízdy jedla z misky nějakou omáčku s knedlíkem lžící, vypadalo to nechutně... budeme tedy požadovat drzaky na misky s omáčkou?![]()
Já teda v autě strávím času spoustu a často jezdím dlouhé trasy a když cestuju sám nemám problém, ale jakmile jedu ve dvou už to řešit musím. Nemyslel jsem to tak, že je to pro mě zásadní problém, ale je to detail, který by se dal vyřešit lépe a asi se shodneme, že je spousta aut, které mají tyhle detaily vymakanější. Ale pro každého je důležitého něco jiného.kenjiro píše: 28.3.2018, stř 01:20 Ja.Kl: resit, jestli se do dveri vejde nejaka debilni PET lahev je stejne hloupy jako si stezovat na infotainment. Kdo s sebou nosi 1,5 litrovou PETku a ma potrebu ji prevazet sem a tam, tak at si koupi neco od VW Group. Co se tyka toho vika kufru, tak to je opravdu ulet. Kaslu na to, jak to zni pri zavirani, ale kazdy, kdo zaviral u Giulie kufr ma hned komentare, ze je to levny plast. Hlavne ale kdyz je v lete vedro, tak obsah kufru uvarim a v zime naopak zamrazim. Doufam, ze to s faceliftem poresi...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 5 hostů