Petulin940 píše: 19.5.2018, sob 11:06
Naštěstí je doba,kdy si kdokoli může koupit cokoli - pokud mu to jeho peněženka dovolí.A pokud kupuji ojetinu - musí to brát tak jak to je vybavené.Nebo jít po jiném voze.
S prapraalfou mohu souhlasit,protože Alfa je o jízdních prožitcích a ne o šmátrání po nějakém displeji.Například střešní okno je z mého pohledu úplná zbytečnost - zejména když mám klimošku - snižuje mou bezpečnost při případné havárii - představa,že "jedu" po střeše a z vyskleného střešního okna na mě lítají třeba šutry ...brrr - hrozná představa (stalo se švagrovi ).
Např. Nofofr jej chtěl.tak si auto s toto výbavou pořídil.To je jen jeho volba.
Čím víc výbaviček - tím víc potencionálních kurvítek a tím víc vydaných penízků.to raději do benzínu na pěkné svezení s patřčným alfáckém spojeným šklebem.
Však v pořádku, tady se to zbytečně rozjelo, ale myslel jsem to čistě jednuše tak, že pokud si koupil někdo auto s top motorizací, tak že mu ital automaticky nabídnul nějakou "výbavu od" a ne úplné holátko. Takhle to funguje evidentně asi jen na některých trzích (u nás, kde se ale prd prodá

) a doma v IT je to obchodní model spíš asi jako u nás škodovka. Nemám proti tomu nic, taky jsem viděl pár giuliett z dovozu se 125kW multiairem bez mlhovek vpředu, manuální klimou a švihadlama vzadu. Ale že to budou takhle dělat i s qv, tak to mě nenapadlo