No nějaké to sebe sama přemlouvaní a usmlouvání na ceně kdy auto nebylo možno nastartovat kvůli díře v nádrži, člověk se jen tak koukal na kolenách na spodek auta kdy jsme usoudili, že za lepší peníze asi nic lepšího neseženem a kdy Lak vypadá krásně, zadní lemy krásné , rožky prahu lehce chycené. Po dotáhnutí dom a zvednutí auta se už našlo pár vetších nedostatku + řidičův prah už uprostřed drží silou vůle, ale nic pohledového. Někdo si vyhrál a zalaminoval plech pod zadním nárazníkem a další takové špeky. Po sundání nádrže a očištění se zjistilo, když teda do té nádrže udělali díru aby vypustili při převozu z USA benzín ( nebo takový aspoň byl příběh ) tak se jim to povedlo asi na 5. pokus. Nádrž jsem očistil, díry se za cínovali a já to ještě zalepil tekutým kovem + natřel alkytonem. Potom se nalil čistý benzín a nechalo se to čerpadlem prohnat přes přepad do flašky. No ten benzín krásně kalný a hnusný. Potom se zkusil start. Start velice nepřesvědčivý, chytl asi na 2 válce, pak na tři. Jiskru to házelo na všech svíčkách. Svíčky se překontrolovaly a pálí, ale jedna svíčka byla suchá, takže to vypadá na zasrané a zabetonované vstřiky, pak se to už nějak na ty 4 válce rozjelo. Dále už se někdo rýpal do čidla polohy klapky, takže kdo ví jak je nastavený předstih, protože nyní se ten motor chová jak kdyby jel na karburátory

V týdnu po práci bude první testovací jízda, aby se zjistily další chyby a pak budu muset vyndat všechny vstřiky a nechat je pročistit ultrazvukem.
No zatím to vypadá, že jsem koupil naleštěnou bídu, ale v ČR za ty peníze za které jsem to koupil nic lepšího bych nesehnal. Nu ale co, mám SPidera a je červený. To je asi to co mě nyní drží pozitivně naladěného.
Jen je problém, že mám nyní tolik aut doma rozdělaných , že mám další 4 roky co dělat

Nyní ještě něco o verzi Graduate. Jedná se o sociální ( startovací model v Californii ), kde auto vyjíždělo bez klimatizace, na plechových discích a neměl ani stahování el. oken či i rádio bylo příplatkové.