Mne toto tak isto funguje aj v mojej Brere a ja to vypínam tak, že dlhšie palcom podržím spínač v "zapnutej" polohe, asi 3-4 sekundy a stierač potom už nebehájakubslajs píše: 27.7.2018, pát 21:23 Prosimvas může mi tu někdo poradit, jak se vypíná zadní stěrač?Chci ho zapnout jen jednorazove ale on pak jede porad dal a já už jsem na prášky, že nevím, jak ho vypnout
![]()
![]()
díky, zkusím se na to podívat a je pravda, že od kamínků je hodněromanc píše: 28.10.2018, ned 13:57 Spatny sklo s miliony direk od kaminku apod na to ma taky vliv, ale spise v tom ze treba 1mm v urcitem miste blbe stira apod. Spatne stirana vetsi cast byva problem v pritlaku
Zacnou byt hlucny jak? jako ze vrzou pri stirani nahoru nebo dolu (na sucho nebo i mokro)? pokud ano tak je spatny naklon k oknu. Musis vzit sterac a jemne ho ohnout v ose proti smeru vrzani. tu mas navod https://www.youtube.com/watch?v=w4VKkq0W1F0 Pripadne v servisu ti to muzou udelat primo podle jejich uhlomeru.
Napriklad kdyz jsem kupoval jen levny sterace (kus za 99-150kc) tak jsem to musel rovnat pomalu u kazdeho kusu, protoze co kus to original![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Duso a 3 hosti