jedinou záchranou je navigace která mi píše kolik se kde může, ale jestli to má někde špatně zadáno, jsem v prde*i....
  jedinou záchranou je navigace která mi píše kolik se kde může, ale jestli to má někde špatně zadáno, jsem v prde*i....   

Za prve nevis jestli na ty dalnici letel jako prase, to byl akorat pocit toho policajta na zaklade mozkovyho mysleni a za druhy ho nezesmesnoval, ale upozornoval, ze se ten policajt chova protipravne, v cemz mel absolutni pravdu. Hovado ho stopne na nebezpecnym miste, necha stat tak, ze zasahuje do jizdniho pruhu, bez uniformy a jakyhokoliv dukazu. Ten fizl mel naopak stesti, ze to nechtel ten typek dal hrotit. Kdyby pozadoval zapis o prestupku a uvedl ze nesouhlasi se sankci (i napomenuti je sankce) a hnal to do spravniho rizeni a podal stiznost na postup, tak by mel ten fizl problem (i kdyz si nedelam iluze, ze by ho z toho nevysekali). Ve prospech toho fizla snad jedine to, ze nemachal bouchackou a nerval na nej "k...a ty kundo" nebo nechtel vybirat pokutu do svy kapsy...romanc píše: 21.3.2019, čtv 21:12 Klient radoby firmy "Právní ochrana řidičů s.r.o." ala pojisteni na pokuty (vtipne je ze ta firma nesla jeste pred 2 mesici jmeno KrasnaSleva.cz s.r.o.), ktery si mysli ze kdyz si plati pojisteni tak muze na dalnici letet jako prase a jeste vsechny zesmesnovat.
Ale tento případ není o lidech-řidičích,ale o naprosté neprofesionalitě dotyčného policisty.A kdyby používal více rozum ( což jak je vidět - asi problém) v životě by se do takové situace nedostal.swoop01 píše: 23.3.2019, sob 13:04 Mno nechtel bych delat policajta. Vubec jim nezavidimi tu reholi setkavat se s takovyma lidma.
Nějak to bylo špatně pochopeno..já si nestěžoval.mě spíš po letech připadala ta hláška o fotografovi úsměvná.Hampice píše: 29.3.2019, pát 06:51 Což bylo naprosto správně, protože policajt ti na místě nic dokazovat nemusí. Přiznáš se, vyřeší se to na místě (pokud lze), nesouhlasíš-li, jde to do správního řízení, kde pak fotky můžeš (musíš) vyžadovat.
 Vcera jsem se byl projet na silnice kolem Karlstejna a je to fakt masakr. Rodinka se oblece do neonovejch elastaku, nalozi kola na SUV a vyrazi z Prahy na Karstejn, kde jezdi po ultra frekventovany silnici mezi Hlasnou Trebani, Karlstejnem a Srbskem a to stylem, ze 4-5 lety deti motajici se u krajnice, kde kazdou chvilku cekas, jestli spadne a vedle nej otec nebo matka "branici" dite telem, takze nemas sanci je objet, protoze v protismeru je to stejny nebo se tam zene peloton pumpickaru ktery si hrajou na Tour de France. Do toho milion motorkaru, ktery nechapou, ze jejich stroje nejsou dostatecne rychly a mame zadelano na paradni odpoledne
  Vcera jsem se byl projet na silnice kolem Karlstejna a je to fakt masakr. Rodinka se oblece do neonovejch elastaku, nalozi kola na SUV a vyrazi z Prahy na Karstejn, kde jezdi po ultra frekventovany silnici mezi Hlasnou Trebani, Karlstejnem a Srbskem a to stylem, ze 4-5 lety deti motajici se u krajnice, kde kazdou chvilku cekas, jestli spadne a vedle nej otec nebo matka "branici" dite telem, takze nemas sanci je objet, protoze v protismeru je to stejny nebo se tam zene peloton pumpickaru ktery si hrajou na Tour de France. Do toho milion motorkaru, ktery nechapou, ze jejich stroje nejsou dostatecne rychly a mame zadelano na paradni odpoledne   

proto cením každý kilometr cyklostezky, který prostě lidi odtáhne ze silnic.... (tady tenhle úsek je blízko oblasti Baťova kanálu kde je cyklistů fakt milión, takže je fajn že to tam udělali).
 proto cením každý kilometr cyklostezky, který prostě lidi odtáhne ze silnic.... (tady tenhle úsek je blízko oblasti Baťova kanálu kde je cyklistů fakt milión, takže je fajn že to tam udělali).Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host