zajime me kolik je spotreba 1.6ky 77 kw..ale ostatni se take pochlubte

svagrice ma 88kw verzi,pry jezdi za 7,5-8 litru..drtikols píše:Prozradte svoji spotrebu. .
zajime me kolik je spotreba 1.6ky 77 kw..ale ostatni se take pochlubte![]()
to ja take tak do 7mi.ale i za 6 by se dalo.Richie píše:jezdim do 7mi l nafty na 100km...i kdyz ted jak z toho mam dymovnici ,tak mozna vice
to ti verim..ja zadny nemam a taky se to jezdi .Marc159 píše:Já už raději na ten PP nekoukám. Mám potom z jízdy mnohem lepší pocit
Yirka píše:.. tak moje 147 TS 77 kW na dálku ( 20% DÁLNICE, 80% okresky) - 6,4 l. při "imrvére zapnuté klimě" a 7 l. na popojížďky (8 km do zaměstnání atd.) rovněž s aut. klimou nyní na plný výkon. Po výměně oleje subjektivně lehce vyšší spotřeba.
No, já jsem kdysi na cestě Zlín-Brno měl s 1.6 88kW spotřebu tuším 6,5l, ale to bylo těsně po zavedení bodového systému, takže všichni jeli v koloně 85kmh a nedalo se jet rychleji... Takže ta spotřeba reálná je, ale jen za cenu opravdu hodně ekonomické jízdy...filip píše: nevim proc bys tady psal nepravdive udaje ale nejak tomu neverim![]()
Jedine ze bys na dalnici jel 5-kou 90
Mel sem 1.4 TS 146ku, 60t najeto pod 8L sem se nedostal nikdy a to jezdim normalne... spis to bylo 9-10L.
Pokud je pravda to co pises tak je tvoje 1.6 TS maly zazrak, povazuj se vyvolenym
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti