Jazda bez ABS,návrat ku koreňom.

Po zapnuti parkrat zapipa a zobrazi chybu, pak se to uklidni. Neobtezuje to pri jizde. U Qf je otazka co to udela s tim e-LSD, ja mam klasicky mechanicky...
oprava laku levý bok/doklad orig.servis. Na vozidle je zatížení třetí osoby, které bude v případě prodeje vyplaceno.
Jestli se nemýlím, tak ji i hodně dlouhou dobu nabízel Motortec a prodávala se myslím mezi 800 - 900 nová , takže ta cena by mohla být reálná bez nějakých skrytých problémů, kromě té opravyJura146 píše: 10.7.2019, stř 14:22 Nevíte někdo něco o tomto kousku: https://auto.bazos.cz/inzerat/104852574 ... zaruka.php ? Dle mého názoru jde o nejlevnější benzinovou Giulii široko daleko a přitom se prodává už dost dlouho a cena i dost klesla (z původních 630 tis.). Je tam nějaký háček?
já kvůli tomu nafotil svou ze všech stran, ze ta castka vypada hrozive, ale nic tomu nebylo v podstatě a konečně jak měnili nárazník, tak mám i krytky ostrikovacu ve stejné barvě jako nárazník, ne jak z výrobyHarous píše: 11.7.2019, čtv 18:05 Takhle, ať si případný zájemce zjistí co chce. Pro mě by to určitě byla zajímavá informace, čím víc informací tím líp.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host