Klíček ke 156 a vše kolem
Re: Klíček ke 156 a vše kolem
Pánové, koupil sem alfičku ale mám u ní totálně vykradenej klíček, nemáte doma někdo z nějákýho vraku klíč navíc? Já bych koupil novej, ale v tom nejsou díly který potřebuju, všchny ty plíšky který vedou proud od baterky mám vylámaný nebo zvohybaný, tak bych to rád přeházel z jinýho...
Díky za případnou pomoc, zadarmo to nechci ;)
Díky za případnou pomoc, zadarmo to nechci ;)
Zdravim borci, potrebujem radu , kupul som si starsie busso 156 a davam ho dokopy mam k tomu tri kluce:jeden bez dialkoveho ,plnefunkcny, druhy len planzeta bez immo keby som nahodou stratil ten prvy a vedel sa dostat do auta a ten treti by som chcel poriesit , je tam zlomena planzeta , elektronika a central je funkcne co s tym?
ex alfa 145 TS
ex alfa 156 cross
alfa romeo 159 sw 2,0jtdm
alfa romeo 156 2,5 V6
ex alfa 156 cross
alfa romeo 159 sw 2,0jtdm
alfa romeo 156 2,5 V6
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
zdar ludia. Ked nemam k autu kluc s DO(len servisny, bez tlacitok), co vsetko je treba vymenit z ineho auta, aby som dostal do mojho dialkove(centra a kufer - sw)? Ak to teda je vobec mozne(s tym ze kluc(planeta by ostala) a aj immo. Ci sa da vyumenit len jednotka dialkoveho - ak to neije binfovane aj na jednotku immo, body, ci samotnu ecu. A este, ci taketo jednotky su zamenitelne z 8V na 16V. Diky
EX: Alfa Romeo 75 2.0TD
EX: Hyundai S Coupe GT 1.5T
EX: Alfa Romeo 75 2.4TD
Alfa Romeo 75 2.0TS Limited Edition
Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4
Pokud máš centrál bez dálkového ovládání, tak je nejjednodušší koupit nové dálkové centrální ovládání i s klíči. To napojit místo původního a nosit o jeden (bez immo) klíč u sebe navíc (na otevírání). V zimě se ti pak nestane, že neotevřeš klíčem dveře. Na těch nových klíčích si můžeš nechat vyřezat planžety a budeš moct i odemykat zámky. To tě vyjde na cca 250,- Kč + vyřezání planžet.
Pokud budeš chtít mít jen jeden klíč (na odemykání i startování), bude to dražší, musíš nechat udělat klony transpondérů.
Pokud budeš chtít mít jen jeden klíč (na odemykání i startování), bude to dražší, musíš nechat udělat klony transpondérů.
156 TS
33 1.7IE
33 1.7IE
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
predpokladam ze vsetky 156 maju DO original(facelift aspon), mam rok 2005. S kor ide o to ze k autu som dostal len servisny kluc(bez cudlikov) ale vsetko ostatne co sa tuka dialkoveho podla mna v aute je. Predchodzi majitel si dal spravit este druhy kluc taky neorigo(len klicova sluzba). z toho origo servisneho kluca vybral immo cievku(alebo ako sa to vola) a nalepil ju na spinacku - aby mohol startovat aj s tym klucom co si dal spravit v klucovej sluzbe. Mne ide ide o to dostat do auta origo dialkove ovladanie(klucik vo fiate podla VIN mi pride ze je dost drahe). takze ak by islo nejako z ineho auta prehodit len ridacku dioalkoveh(pokial nieje teda viazana na ine jednotky auta, hlavne immo), tak kde sa to nachadza a co vsetko vymenit(idalne aby vlozky ostali tiez povodne). Alebo este, aby islo, ze si zozeniem len kluc z ineho auta(cudlikovy) a ide prekodovat uz nakodovany kluc ?
edit: jedna sa mi dost aj o otvaranie kufru, aby som nemusel zakazdy liest do auta a tahat za packu.
edit: jedna sa mi dost aj o otvaranie kufru, aby som nemusel zakazdy liest do auta a tahat za packu.
Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4
Ja budem časom riešiť to isté...mám defacto to isté auto (2003, FL interiéru) a takisto len ten servisný kľúč. Ale budem to asi riešiť dorobením RJ centrálu s DO. A druhý kľúč s IMO ešte uvidím, ale asi budem žiť len s jedným a ak by som šiel opäť niekde daleko od domova na dovolenku, asi vyberiem čip z kľúča a tiež dám niekde pri spínačku.
Náhradný kľúč bez čipu mám tiež.
Jo, originál kľúč s DO stojí vo Fiate myslím min. 150 €.
Náhradný kľúč bez čipu mám tiež.
Jo, originál kľúč s DO stojí vo Fiate myslím min. 150 €.
Giulietta 1,6 jtd, 77kW, ´12
AR 159 SW, 1,9 jtd, 88kW, ´07
AR 156, JTD 85 kW, ´03
AR 146, 1,6 TS 88kW, ´97
AR 159 SW, 1,9 jtd, 88kW, ´07
AR 156, JTD 85 kW, ´03
AR 146, 1,6 TS 88kW, ´97
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Jeden tipek tvrdi ze ked mu pristavim auto a kluc z ineho auta, tak DO dokoduje. Ale ak by slo dialkove vymenit len riadiackou nejakou, ze netreba menit aj ecu, alebo immo, tak to viem najst aj v okoli na rozpredaj auta, len netusim co vsetko je treba vymenit. Tie cinske DO nechcem dorabat, resp. nerad by som dorabal akekol ek aftermarket.
Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4
-
martin.156.159
Zdravím,
1. jde pomocí alfaOBD nakódovat klíček z jiného auta (156)?
2. Někde jsem zahlédl že někdo nakódovat dálku ze 147 a stahoval okna, je to ryl nebo fake?
3. Nějaký levnější způsob než Fiat jak získat code?
Pročetl jsem všelijaký fóra i zahraniční a tam každej tvrdí něco jiného tak zkusím jestli někdo nemá vlastní zkušenost
1. jde pomocí alfaOBD nakódovat klíček z jiného auta (156)?
2. Někde jsem zahlédl že někdo nakódovat dálku ze 147 a stahoval okna, je to ryl nebo fake?
3. Nějaký levnější způsob než Fiat jak získat code?
Pročetl jsem všelijaký fóra i zahraniční a tam každej tvrdí něco jiného tak zkusím jestli někdo nemá vlastní zkušenost
AR 156 2.0 JTS 122 kW
AR 159 2.4 JTD Q4 154 kW
AR 159 2.4 JTD Q4 154 kW
Pripojuji se k tazateli prede mnou. Vcera privezena 156 (2003 FL2) ma jen servisni klic, k tomu vystrelovaci klic v neorigo krabicce, kterym nejde auto nastartovat, byt do zamku pasuje (zjevne neco spatne kolem imobilizeru) a otazka zni, zda se v dosahu Stredoceskeho kraje (Praha zapad) nenachazi nekdo, kdo by to umel nakodovat, rozebrat a ozivit stavajici dalku a/nebo nakodovat starou dalku z jiny Alficky.
AR 156 Sportwagon '03 / 1.9 JTD 103 kW
AR 156 Sportwagon '03 / 2.4 JTD 110 kW
Kdysi davno: AR 75 1990 / 2.0 TD 70 kW
AR 156 Sportwagon '03 / 2.4 JTD 110 kW
Kdysi davno: AR 75 1990 / 2.0 TD 70 kW
-
martin.156.159
Dálka prý není problém, nějak vytáhnout kód z paměti a nejspíš přes examiner/alfaOBD nějak spárovat. V tom druhým klíčku nejspíš nebude chip imo proto s ním nejde nastartovat.JARV píše: 16.3.2021, úte 07:49 Pripojuji se k tazateli prede mnou. Vcera privezena 156 (2003 FL2) ma jen servisni klic, k tomu vystrelovaci klic v neorigo krabicce, kterym nejde auto nastartovat, byt do zamku pasuje (zjevne neco spatne kolem imobilizeru) a otazka zni, zda se v dosahu Stredoceskeho kraje (Praha zapad) nenachazi nekdo, kdo by to umel nakodovat, rozebrat a ozivit stavajici dalku a/nebo nakodovat starou dalku z jiny Alficky.
já mám právě jen servisní klíč bez tlačítek a dálka je prostě dálka ale prý největší problém je imo kde musíš mít code kartu a klíč předchystaný z alfy či co, pokud to tak je tak je levnější řešení od někoho koupit imo a dálku s klíčema přehodit planžety a veselé jezdit
Třeba ti to k něčemu bude

AR 156 2.0 JTS 122 kW
AR 159 2.4 JTD Q4 154 kW
AR 159 2.4 JTD Q4 154 kW
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ja to mam spravene tak, ze z povodneho kluca vtihanuty ten imobilizer bazmek(cievku) alebo ako to nazvat, a tu mam prilepenu na spinacke, cize sytartovat sa da aj iba s planzetou(vobec mi to nevadi), ale kluc s s DO ani nemam, viem zohnat z ineho auta, len ci ta dalka proste ide dokodovat(imo neriesim, to je porisene ze je na spinacke).
Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4