Zdar lidi na diagnostice mi vyskakuje chyba C1512 snímač řídicího úhlu.
Když chybu smažu tak mi zmizí , ale když otočím volantem do leva k rejdu tak vyskočí znovu.
Potřeboval bych někoho kdo by přes diagnostiku dokázal zkalibrovat řízení (Frýdek Místek a okolí).
Další problém je že jsem vyměnil zadní brzdy origo brembo + třmen origo TRW , ale na STK mi dělali zkoušku brzd a pán mě moc nepotěšil .
Zjistili jsme že brzdy brzdí nesouměrně o vice jak 30 % a méně brzdí právě ta komplet nová levá strana s tím novým třmenem.
Prosím o radu pokud měl někdy někdo stejnou zkušenost
Děkuji
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 154 KW rok výroby je 2008
VDC Kalibrace řízení
-
sportwagon159
Re: VDC Kalibrace řízení
Nerobi sa ta kalibracia nahodou par otoceniami volantu do krajnych poloh? Nieco sa mi mari..Vyskusaj s nastartovanym motorom par krat po sebe zatocit volantom plny pravy a hned plny lavy, takto par krat dookola a ta kalibracia by sa mala spravit ak sa nemylim a spravne si pametam..uz som to ra robil a myslim ze to bolo takto..
Alfa Romeo 159 SW Ti Nero Carbonio, 2.4 JTDm - swirl, egr, dpf off, chip on..
Zdravím tohle už jsem zkoušel nic méně bez výsledku
Po výme páčok pod volantom som to robil cez diagnostiku, ale už sa nepamätám na podrobnosti.
Alfa Romeo 159 SW 1,9 JTDm 110 kW, SDS/FOG, X.2008, EGR, DPF a swirl off, čip by Šarkan
ex Fiat Marea Weekend 1,9 JTD 77 kW, xenony, EGR off, čip by Šarkan
ex Fiat Marea Weekend 1,9 JTD 77 kW, xenony, EGR off, čip by Šarkan
Dela se to pouze pres diagnostiku. Potrebujes original diag nebo modifikovany klon s redukci. Je to v ABS - aktivni cleny - kalibrace rizeni (alfaobd, mes muze mit jine jmeno).
Po vyvolani kalibrace je tento postup: 90°vlevo - stred - 90°vpravo - stred - konec na diag
Po vyvolani kalibrace je tento postup: 90°vlevo - stred - 90°vpravo - stred - konec na diag
Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 85KW 2006
Opel Corsa 1.4T 74KW 2018
Opel Corsa 1.4T 74KW 2018
Ahoj super, díky Romanc .
Musím akurát sehnat někoho kdo má original diagnostiku.
Musím akurát sehnat někoho kdo má original diagnostiku.