Příspěvek
od Pete Biggy » 14.8.2023, pon 07:32
Mám doma dva originály. A je to tak, jak máte oba dva tady, tzn. list A4, z obou stran popsaný na štorc. Tzn., ve finále to jsou čtyři A5. Mám tam ten ochranný prvek, jak dával Jura, ale u každého je to v jiném místě. A to jsou auta vyrobené od sebe cca půl roku. Každé však dovezené z jiné země. K tomu úplně prvnímu Stelviu jsem C.O.C. nenašel, asi jsem jej dal k autu a bohužel nemůžu dohledat ani scan. Takže nedokážu říci, jestli tam ten ochranný prvek dávali vždycky a nebo ho začali dávat až později. Protože kdyby na tom tvém původním originálu byl, tak se snad musí objevit i na té kopii, ne? Takhle to vypadá, že tam byl jen štempl..... Každopádně, pokud máš původní rakouský TP a k tomu jim dáš tenhle ten, byť ofocený C.O.C., tak aspoň trochu normální úředník by to podle mě měl vzít. Pokud s nimi nehneš, tak ho holt budeš muset sehnat. Ale já bych se hádal....
Alfa Romeo Stelvio Veloce 280 /2023-MY2022/
Suzuki Swift 1,2 mildhybrid /2022/
KTM SMT limit. edit. /2011/
Ex AR Stelvio B-Tech 280 /2020/, Subaru Forester XT /2018/, Subaru XV 2.0 /2016/ a spousta motorek vč. klenotu Benelli TNT Café Racer