Tak dnes znovu, rano, a to nebolo ani zdaleka tak zima ako ked to spravila prvy krat :/ Napriek tomu, ze podla merani sa baterka zda v poriadku, dam na rady a kupim novu. Otazka, je potrebne kodovanie/adaptacia novej? Mam k dispozicii orig MES. Treba sa na nieco nachystat co vypadne(bude pytat kod radia?), nastavenia ostanu ci tiez vypadnu.
A este sa vratim aj k problemu s nadrzou/spotrebou/palivomerom. Stale sa mi zda ze strasne neumerne klesa stav paliva k ubehnutym kilometrom. Zial, neviem to jednorazovo otestovat(plna nadrz a vyjazdit a sledovat kilometre, spotrebu, palivomer), nakolko auto je lrimarne manzelky a ja sa k nemu na dlhsie nedostanem

Ale naposledy ked som isiel, a rozsvietila sa rezerva, uz na cerveno, pr3jdenych este niekolko km a nasledne natankovanie 15litrov nafty. Palivomer zazracne zacal ukazovat jednu palicku na polovicou, co mi pride na 15l ze to vyslo dost vysoko.Nepozorujete nikto podobne spravanie?
Posledna vec, chvilu mi trvalo kym som nasiel aktualnu spotrebu. To ozaj nevie ukazovat aktualku normlanym cislom ako prevazna vacsina aut, ale len tym picusom co beha v dolnej casti stredoveho lcd? Prioadne update SW to neriesi? Tipujem ze sw nebol updatovany este nikdy v tom aute, ale ten ukazovatel je fakt ze otras.