Misano Blue, LSD +Active Suspension, Harman/ Kardon, komplet ochranna folia, Remus vyfuk, webasto . Zajtra doplnim viac info a foto.
Ďakujem, dufam ze bude sluzit.
Předek auta je krásný. Neodolatelný. gratuluji.
Dával jsem komplet Brembo na předek i na zadek a po 2500 km s novými brzdami jsem spokojený. Ale nemám tedy Veloce, mám 200k verzi.Tornado156 píše: 14.9.2024, sob 17:11 Tak mam auto v servise. V motore sa zacalo ozyvat nejake klepkanie. V servise mi bolo povedane, ze je to nejaky problem na olejovom cerpadle. Cakal som dlhsie na termin nakolko objednavali diely a museli rezervovat najaky pripravok potrebny na vymenu olej. cerpadla. Poziciavaju si ho autorizaky medzi medzi sebou. Vraj takuto opravu uz riesli asi 10 krat. Tak uvidim. Po aktualnych informaciach ohladom benzinz. motorov dam premerat tlaky. Bolo tiez zistene ze plastovy kryt ventilov je najako ohnuty od tepla a tiekol tade olej. Takze sa bude menit aj ten. Celkom sranda taketo chyby pri 40000km
. Este ze je to v zaruke. Zaroven je nutne vymenit predne brzdy. Vite mi poradit co tam dat? Mam moznost Brembo, ATE , Zimermana samozrejme este origo. Menil uz niekto na Stelviu Veloce?
Kotouče by měly být stejné jako na 200k verzi - přední 330 mm: https://www.moparshop.cz/stelvio-gu/alf ... 8311958aa/
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host