Tady se nic moc neděje, auto jezdí bez problémů, sekci Mercedes tu nemáme, tak sem pro zajímavost hodím něco, co jsem nedávno řešil u synátora na autě. Je to generace W204, rok 2012. Přišel s tím, že mu při rozjezdu něco vlevo vzadu cvakne, v servisu mu řekli, že zůstává viset jedna levá deska, tak jsem to rozebral, očistil, promazal, složil, krásně obě desky chodily, a dělalo to pořád. Tak jsem začal pořádně zkoumat, co to může být, a zjistil jsem, že při brždění a rozjezdu se o kousek pootočí celá těhlice. tak jsem to zvednul, vlezl pod to, a objevil uhnilej držák podélnýho ramene. Tak mu říkám, to je výměna celý nápravnice, zkus se domluvit někde v servisu, tohle doma nedám. Večer mi to nedalo, mrknul jsem na mercedes forum, tam jsem zjistil, že to je běžná závada u MB, nějaká chyba inženýrů, co to vymysleli, a že normálně vozí z Německa celý zadní nápravy z bouraček a podobně, a v servisu prý výměna za dva dny. Mrknul jsem na youtube, zkouknul jedno video z výměny, a píšu synovi, že když mi pomůže, jsem schopnej to udělat i bez zvedáku. Byl rád, že nemusí řešit servis, protože se potatil, a taky jezdí kamionem a přes týden je na cestách. Tak jsem u Krazyho z Imdíly objednal nápravnici, která v týdnu dorazila, a o víkendu se mohlo dělat. Já to zjistil v pátek, v neděli objednáno, takže byl bez auta jen týden, což by asi s čekačkama v servisu neklaplo. Tady pár fotek z opravy. (Byl to trochu porod bez zvedáku, ale furt ne taková pakárna, jako když jsem tu měnil převodovku na bussu

).
Je to jen pro porovnání, když se na alfě řeší shnilý ramena (jako třeba když mi ruplo podélný na 156ce), tak tady ramena OK, jen se musí měnic celá nápravnice. A opakuju, je to 12 let starý auto, nájezd cca 120000 km

.