Tak narval som do tých stretávačiek nakoniec tieto osramky aj s chladiacim elektromotorčekom - išiel som spôsobom pokus omyl, ak nevôjde - vrátim .....
https://www.osram.sk/ecat/NIGHT%20BREAK ... P_4064703/
Môžem však konštatovať, že to vydalo....síce bolo to LTT do tých krytov od svetlometu, ale je to tam, pravdupovediac o dosť horšie sa to dávalo do pravého svetlometu ktorý je na strane spolujazdca z dôvodu nedostatku miesta v priestore pred motorom - zavadzajú tam hlavne káble s chráničkami, pričom hneď za nimi je pevná prekážka. Tam som musel najskôr demontovať ten kovový držiak, ktorý drží žiarovku H7 vo svojej stabilnej a fixnej polohe a po vložení žiarovky som ho opäť umiestnil na miesto a žiarovku tým zafixoval vo svojej polohe, toto trošku trvalo, trafiť ten držiak späť do svojej polohy. Inštalácia do ľavého svetlometu bola jednoduchá, stačí nasledovať manuál. Podotýkam, že časť žiarovky je demontovateľná, je to dosť dôležité pre bezproblémovú inštaláciu do ľavého svetlometu (opakujem, pre pravý svetlomet sa podľa manuálu nedá riadiť z vyššie uvedených dôvodov).
Radšej by som ešte odporučil dať pozor na polarizáciu (i keď neviem s istotou či je relevantná), pre istotu som to dal podľa elektrikárskej logiky. Kontakty na žiarovke sú označené +/-. Konektor z auta na H7 je v zložení žltý kábel, ktorý je + a hnedý kábel - .
No a výsledok, svietivosť by som povedal že o 100% lepšia, svetlo je biele, nie je však prehnane chladné. Ešte si dám nastaviť paraboly, lebo už dlhšie mám problém, a to už aj pri halogénkach, že mám ľavý svetlomet príliš nízko, proste vidím, že príliš veľa zbytočnej energie smeruje dole do jedného bodu. Navyše evidujem, že mi už dlhšie nefunguje polohovanie svetiel 0/1/2/3, možno zoxidované kontakty - nefunkčný motorček.
PS: tieto konkrétne typy žiaroviek sú schválené na vozovky, nie je však zabezpečená homologizácia v mojom prípade s alfou 159, čiže na STK neprejde, a ani vy pokiaľ vaše auto nie je v tzv. zozname "vyvolených typov vozidiel". Na webstránke osram je totižto dohladateľný zoznam vozidiel, kde spolu s kombináciou vybraných svetlometov sú tieto žiarovky povolené a považované za homologizované. Nikoho preto nenavádzam na nelegálnu činnosť, sami si určte či vám to za to stoji. Môj zámer bol jednoducho nájsť spôsob ako vidieť v noci na cestu s dôrazom na to, aby som zároveň neoslňoval druhých. V konečnom dôsledku, mám tam aspoň osvedčenú značku s typom schváleným na cesty, a nie nejaký čínsky shit s výkonom takým, že v kombinácii so zlým nasvietením by som osvietil celú ulicu.