Sháním ovladač stahování oken - BRERA
Sháním ovladač stahování oken - BRERA
Ahoj všichni, potřebovala bych poradit. Rozbil se mi vypínač na ovládání oken
nejde koupit ani origo a zkoušela jsem náhradu z Polska a nefungovalo to. Zkoušela jsem i vrakoviště ale bohužel. Z manželovi 159 funguje ale je velký.
Jsem už fakt zoufalá snažím se ho sehnat už rok a jsem z toho už na nervy
pokud ho tenhle rok neseženu tak snad půjde Brenda do kopru

Re: Alfa Romeo brera 2.2jts
myslíš to tlačítko kterým se okna ovládají nahoru/dolů?
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Našel jsem na eBay za nesmysl: https://www.ebay.com/itm/205462559661?_ ... R8qT9bnWZQ
Věřím tomu, že se to musí dát koupit někde na vrakáči, v Polsku třeba - sehnal jsem tam nesehnatelné, např. klima kompresor do Fiatu 500e, který se prodával jen v Kalifornii..
Věřím tomu, že se to musí dát koupit někde na vrakáči, v Polsku třeba - sehnal jsem tam nesehnatelné, např. klima kompresor do Fiatu 500e, který se prodával jen v Kalifornii..

Giulia 2.0T
ex. 159 2.2 JTS
ex. 147 1.6TS 88 kW
ex. 156 2.4JTD 103 kW
ex. 159 2.2 JTS
ex. 147 1.6TS 88 kW
ex. 156 2.4JTD 103 kW
Přišlo by mi škoda se kvůli takový drobnosti zbavovat jinak bezproblémového auta, na nic jiného si nestěžuješ. Uřčitě by to vyřešil i nějakej elektro-modelář, než splašíš pěkný díl. Pokud tedy nemáš v úmyslu vymámit z mažela nový auto. To pak věřím, že jde o neřešitelný problém :-)
Celkem spokojenej parchant
Plná garáž bavoráků plus jedna Alfa :-)
Stelvio Veloce Vesuvio 2021 280 PS
Plná garáž bavoráků plus jedna Alfa :-)
Stelvio Veloce Vesuvio 2021 280 PS
Ano myslím to tlačítko.
Vrakáče jsem zkoušela, Polsko ne. Dík za tip.
Vrakáče jsem zkoušela, Polsko ne. Dík za tip.
Určitě jí kvůli tomu pryč nedám, jen už si nevím rady noAmerickej píše: 9.5.2025, pát 11:21 Přišlo by mi škoda se kvůli takový drobnosti zbavovat jinak bezproblémového auta, na nic jiného si nestěžuješ. Uřčitě by to vyřešil i nějakej elektro-modelář, než splašíš pěkný díl. Pokud tedy nemáš v úmyslu vymámit z mažela nový auto. To pak věřím, že jde o neřešitelný problém :-)