Chce to tu oživit

Tak dnešní přihoda mojí baby... - klasicky si na to ráda šlápne do práce jak nahřeje motor, tak to má být, naplno Three days grace, pohodička, jenomže už jí svítila červeně kontrolka tlaku oleje přes displej, ale jela si dále 150, pak zpomalila aby si to vyfotila ve 120, po 3km pak kleklo turbo, to ji došlo, že to teda nebude jen prank, zaparkovala na vedlejší cestě, motor ještě v pohodě (doufám) protože olej ještě byl a normálně vypla bez kontrolky motoru a žáden kouř... No a pak jsem jel prověřit co se stalo zároveň vyjel i odtah, vidím tu krásnou černou stopu jak se táhne když přidávala

Radost, dupat ji za to nebudu, říkal jsem to 100x že cokoli zahlásí počítač, hned zpomaluješ, voláš a vypínáš motor.... Tohle jsem fakt nečekal, včera jsem GT kontroloval, žádný prosak, indikace že by k tomu mělo dojít, nic. Vypadla jedna z nových hadic olejového chladiče ve spoji, originální díl... Celou prdel má mastnou, celý předek motoru, zajímalo by mě, jestli jel někdo za ní a schytal tu impregnaci.... Tak uvidíme, jestli odpis motoru, nebo jen nové turbo... Jinak auto jelo kouzelně a ukázkově no. Velmi zachovalé.