Pokec...
Re: Pokec...
>Jarous: Ja vim, ale je to skoda protoze stejne jak skomira toto forum tak nejspis casem umre i muj zajem o tuto znacku.
Fiat Tipo 1.7D - nezapomenu na jedno z nej. auticek.
Ruzny zvuky, smrady ze me vychazi a uhlikovou stopu vytvari.
Vagonka, Nuninka, Bestie, Mastodont
hele je to tak... bohužel s fórem nic neuděláme - lidi pod 30 už ti sem dnes prostě nepůjdou, protože je ten formát pro ně prostě nemoderní. A my zároveň nikdy nepůjdeme na sociální sítě, protože diskuse tam nemají žádnou strukturu, nedá se v tom hledat a je to jenom plácání hoven, většinou....
Takže holt tak jak Alfa bude mizet z trhu tak to bude vymírat i tady a jednou poslední zhasne. Ale můj zdravoní stav je dobrý (ťuk ťuk), tak věřím že dalších 20 let dám. A klidně se tady budu bavit jen s pěti kámošema
Takže holt tak jak Alfa bude mizet z trhu tak to bude vymírat i tady a jednou poslední zhasne. Ale můj zdravoní stav je dobrý (ťuk ťuk), tak věřím že dalších 20 let dám. A klidně se tady budu bavit jen s pěti kámošema

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- tatkoTom
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Držím palce 

Alfa Romeo 156 1.9JTD 85kW Selenia WR 5W40 + Metabond PRO, TRAXIUM GEAR 9 FE 75W80 + Metabond GT
Multipla 1.9JTD 85 Kw (slenia, Metabondy)
Multipla 1.9JTD 85 Kw (slenia, Metabondy)
Na fóru Lanciaklubu píše maximálně 5 lidí. Jsou to jednotky příspěvků za měsíc. Mám pocit, že tam budu zhasínat. Vše se přesunulo na FB, kde to je přesně tak jak popsal Kuba. Zmatek, žádná historie, opakovaný dotazy...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
- Pete Biggy
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Stelvio nikdy 3,5 tuny táhnout nemohlo, teda ne oficiálně. Max. 2,3 tuny a teď už to u benzínů nechali jen na TZ rovnou z fabriky. U dodatečných montáží to už zkrouhli na 1,6 tuny co se benzínů týče, u nafty nechali ještě vyšší hodnoty.... Ale možná jsi to jen myslel tak, že jakože celá souprava 3500 kg. To by ti pak ale na vlek zbývalo jen něco přes tunu, třeba u mého auta by to konkrétně pak bylo jen 1150 kg, pač celková hm. je u auta 2350 kg....swoop01 píše: 20.6.2025, pát 17:26 - Stelvio se mi nikdy poradne nelibilo. Vyhovovalo mi jen tim, ze s nim dalo tahnout 3.5t vlek.
Alfa Romeo Stelvio Veloce 280 /2023-MY2022/
Suzuki Swift 1,2 mildhybrid /2022/
KTM SMT limit. edit. /2011/
Ex AR Stelvio B-Tech 280 /2020/, Subaru Forester XT /2018/, Subaru XV 2.0 /2016/ a spousta motorek vč. klenotu Benelli TNT Café Racer
Suzuki Swift 1,2 mildhybrid /2022/
KTM SMT limit. edit. /2011/
Ex AR Stelvio B-Tech 280 /2020/, Subaru Forester XT /2018/, Subaru XV 2.0 /2016/ a spousta motorek vč. klenotu Benelli TNT Café Racer
Je to mozny. Uz si poradne nepamatuji kolik mela ta nejsilnejsi nafta kdyz jsem o tom uvazoval. Nicmene 2300 kg by me dneska uz nestacilo.Pete Biggy píše: 25.6.2025, stř 12:20 Stelvio nikdy 3,5 tuny táhnout nemohlo, teda ne oficiálně. Max. 2,3 tuny ...
Mozna jsem si to dopletl s necim jinym.
Fiat Tipo 1.7D - nezapomenu na jedno z nej. auticek.